nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem bánják meg a döntéseiket

Ezek a csillagjegyek sosem bánják meg a döntéseiket

A most következő négy csillagjegy szótárában nem szerepel a megbánás. Rendszerint gyorsan döntenek és vállalják a döntéseik minden következményét, legyenek azok akár pozitívak, akár negatívak.

Nyilas

A Nyilasok azt vallják: nem kell minden tettüknek megalapozottnak és tökéletesnek lennie. A jegy szülöttei a Carpe diem életfilozófiát érzik leginkább magukénak. Gyakran spontán módon hoznak döntéseket és nem csupán, hogy nem esnek kétségbe akkor sem, ha valami ennek következtében félremegy vagy elromlik, de általában még izgalmasabbnak találják az egész helyzetet, mintha az tervezett módon, eseménytelenül zajlott volna. 

Vízöntő

A Vízöntők lételeme, hogy járatlan utakat járjanak be, új dolgokat próbáljanak vagy épp találjanak ki, még akkor is, ha ezeket mások őrültségnek tartják. Abból indulnak ki, hogy inkább kockáztatnak és akár komplett idiótát is csinálnak magukból, mint hogy ne történjen velük semmi. Ebből adódóan szinte semmit sem bánnak meg az életben, mi több, meggyőződésük, hogy előbb mindent ki kell próbálni és csak azután lehet ítéletet mondani róla.

Jó döntés

Fotó: Getty Images

Kos

A Kosokat nem különösebben érdekli, hogy mások mit gondolnak róluk, mert úgy vélik, hogy az emberek azért foglalkoznak mások életével, mert féltékenyek vagy unják a sajátjukat. Mindebből adódóan, valamint azért, mert türelmetlen természetűek, számos olyan dolgot gyorsan meglépnek, melyeket mások csak hosszas hezitálás után vagy egyáltalán nem mernek megtenni, tartva a következményektől. És legyenek bármilyenek is ezek a következmények, a jegy szülöttei maximálisan vállalják ezeket, mindenféle megbánást nélkülözve. 

Ikrek

Az Ikrek az egyik legkíváncsibb jegy, és gyakran mindent bevállal, hogy kielégítse kíváncsiságát, még akkor is, ha ezzel olykor akár kellemetlen szituációkba is sodorja magát. Természetesen érdeklődő személyiségükből adódóan az e jegyben született emberek folyamatosan keresik az újabb és újabb felfedezni valókat. A félelemérzet és a megbánás pedig nem szerepelnek a szótárukban, még akkor sem, amikor olyan döntéseket hoznak, melyek a külvilág szemében kockázatosnak vagy akár rossznak tűnhetnek.  

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top