nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a tanácsok

Ezek a csillagjegyek hasznos tanácsokat adnak

Ezektől a csillagjegyektől mindenkor nagyon hasznos tanácsokat, javaslatokat kaphatsz.

Rák

A Rák érzékeny és empatikus csillagjegy. Tanácsai, javaslatai éppen azért annyira helytállóak, mert nagyon könnyedén át tudja érezni a helyzetedet. Viszont ugyanebből kifolyólag látja nagyon pontosan, hol követed el a hibákat. Elmondja a gondolatait, megosztja veled, ő mit tenne hasonló helyzetben, de biztosan nem akarja a véleményét rád erőltetni. A döntés egyedül a tiéd, hogy megfogadod-e a tanácsait, vagy sem. Örömmel segít, amikor szükséged van rá, nála nyitott fülekre, érzékeny szívre találsz. Kihasználni viszont őt sem érdemes.

Csillagjegyek és tanácsok

Fotó: Getty Images/Thomas Barwick

Mérleg

A Mérleg kétségtelenül az állatöv legbölcsebb tanácsaival szolgál. Hihetetlenül diplomatikus, sosem önző, és nem is akar az intelligenciájával villogni. Egyszerűen csak kívülről és objektíven látja a helyzetedet, és ilyen irányból világít a megoldásra is. Vitás helyzetekben mindkét fél érveit meghallgatja, okos tanácsaival könnyedén kibékíti az ellenfeleket. Képes mindenkor olyan kompromisszumokat kötni, melyek mindenki számára a legjobb lehetőséget kínálják. Azért is annyira jók a tanácsai, mert mindig az optimális lehetőséget keresi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top