nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsadás és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik remek tanácsokat adnak

Hozzájuk érdemes jótanácsért fordulni, mert tökéletesen átlátják a helyzeted.

Mérleg

A Mérleg nagyon jó tanácsokkal tud szolgálni, ami nemcsak bölcs, de kreatív is. Nagyon diplomatikus, kívülről és objektíven látja a helyzetedet, és ilyen irányból világít a megoldásra is. Vitás helyzetekben mindkét fél érveit meghallgatja, hogy pontosan megértse az álláspontokat, és ezután alkot véleményt, ad tanácsot. Képes mindenkor olyan kompromisszumokat kötni, melyek mindenki számára a legjobb lehetőséget kínálják. Mindig az optimális lehetőséget keresi, ami mindkét fél számára elfogadható, ezért is olyan jó tanácsadó.

Csillagjegyek, akik tanácsokkal látnak el

Fotó: Unsplash

Ikrek

Az Ikrek empatikus csillagjegy. Tanácsai, javaslatai éppen azért annyira helytállóak, mert nagyon könnyedén át tudja érezni a helyzetedet. Viszont ugyanebből kifolyólag látja nagyon pontosan, hol követed el a hibákat. Elmondja a gondolatait, megosztja veled, ő mit tenne hasonló helyzetben, de biztosan nem akarja a véleményét rád erőltetni. Nem akarja az ő gondolatait másra nyomni, csak véleményez. A döntést mindig meghagyja a másik félnek, aki vagy megfogadja, vagy nem. Örömmel segít, amikor szükség van rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top