nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek képtelenek hazudni

Ezek a csillagjegyek pocsékul hazudnak

Ezek a csillagjegyek egyszerűen nem tudnak hazudni, ami persze a horoszkóp szerint még nem jelenti, hogy meg se próbálkoznának vele!

Ők pillanatok alatt leleplezik magukat…

Szűz

A Szűz nagyon őszinte csillagjegy, de kivárja a megfelelő pillanatot, hogy megnyissa a szívét. A tökéletességet keresi, a hazugságot pedig durva hibának tekinti. Bár rendkívül okos, a környezete olyan jól ismeri, hogy ha épp hazugsággal, füllentéssel próbálkozna, abban a pillanatban le is bukik, amit aztán a mosolyával kompenzál.

Nyilas

Az őszinteség a Nyilasnál valójában életmód, viszolyog azoktól az emberektől, akiket igaztalannak talál. Emellett spontán természetét egyébként is rendkívül megterheli, ha folyamatosan gondolkoznia kell, kinek mit mondott. Pillanatok alatt a saját hazugságtengerében találná magát, ahonnan meg képtelen lenne kiúszni. Mi tagadás, ő is pocsékul hazudik.

Csillagjegyek, akik nem tudnak hazudni

Fotó: Getty Images/Tara Moore

Bak

A Bak nem nagyon érti, miért hazudnak az emberek. Hiszi, hogy minden tettünknek jó oka van, így semmi szükség nincs rá, hogy ne vállaljuk fel a tetteinket, vagy ne vállaljuk a következményeket. Még ha bajba is kerül miatta, akkor is inkább az igazat mondja, és vállalja érte a felelősséget is. Ő ilyen, képtelen lenne hazudni.

Halak

Az őszinteség kódolva van a Halakba. Még amikor néha füllentenie is kéne, érzelmessége miatt azonnal leleplezi magát. Ez az ártatlan és tiszta szívű csillagjegy sokkal szívesebben mondja ki pontosan azt, amit gondol, mintsem hazugságokba menekülne. Ő lehetne az őszinteség példaképe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top