nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. október 12–18. – Egymásra hangolódva

Keressük a kapcsolódási lehetőséget egymással, szánjunk időt a jó beszélgetésekre, barátságaink ápolására.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

A Merkúr belépett a Mérleg jegybe és ezzel erősíti kommunikációs képességünket. Érdemes mostanra időzíteni a megbeszéléseket, egyeztetéseket, akár visszatérni függőben maradt témákra. Objektívebben ráláthatunk egy helyzetre, és ez segíteni fog, hogy megőrizzük nyugalmunkat és elkerüljük a veszekedést.

A héten a fogyó Hold erejét felhasználva fordítsunk figyelmet arra, hogy minél kevesebb méreganyagot vigyünk be a szervezetünkbe, jó időszak ez egy kis belső tisztulásra, mellyel erősítjük szervezetünket és immunrendszerünket is támogatjuk vele.

Arra is lesz lehetőségünk, hogy szembesüljünk korlátainkkal, de ezeknek nem kell feltétlenül meggátolnia minket céljaink elérésében – sőt, megerősödve jövünk ki a helyzetből.

Fél lábon a sziklán álló ember naplementében

Egyensúlyozz! (Fotó: Unsplash)

SZERDA – október 12.

Ma keressük a harmóniát mindenben, magunkban, a környezetünkben és emberi kapcsolatainkban is. Vesd be az empátiát, és ha sikerül ráhangolódni a másikra, megelőzhető lesz bármely konfliktus. Nehézséget okozhat, ha valamilyen változás ér, különösen, ha váratlanul jön. Gondoljunk arra, hogy ez jót is hozhat, csak meg kell barátkoznunk az újdonsággal.

CSÜTÖRTÖK – október 13.

Keresd mások társaságát, beszéljétek meg minden folyó ügyeteket, érdemes a részletekbe is belemenni. Azzal számolj, hogy ez jó sok időt igénybe vehet, ne rázd le a másikat, hallgasd érdeklődéssel és figyelmesen, reagálva a felvetéseire. Ha minden jól megy, tőle is hasonló figyelmességre számíthatsz…

PÉNTEK – október 14.

A fogyó Hold ereje egész héten segíteni fog, ha egy jó kis őszi tisztítókúrát végeznél, érdemes  a héten méregtelenítésbe fognod. Ha csak néhány dologra figyelünk, kevesebbet fogyasztunk abból, ami káros, már ennek is érezhetjük jótékony hatását. Menjünk ki a friss levegőre, végezzünk légzőgyakorlatokat, erősítve a tüdőnket a közelgő zimankó előtt. Ha erre nincs most lehetőségünk, legalább jó alaposan szellőztessük ki az egész lakást.

SZOMBAT – október 15.

Békés és harmonikus együttlétre számíthatunk. Adjátok össze erőiteket, könnyebb lesz együtt megoldani egy esetleges konfliktust, mindkét részről kompromisszumot kötve. Érdemes megosztani egymással az információkat, ügyelve a másik érzékenységére. Sokat segíthet, ha sikerül játékosságot, könnyedséget vinni a mai napba.

VASÁRNAP – október 16.

Engedd regenerálódni a szervezetedet, frissítsd fel a héten elhasználódott energiáidat, töltsd fel raktáraidat. A pihenés lehet aktív is, válassz olyan tevékenységet, ami gondolataidat is kikapcsolja a napi körforgásból. Ha megbántott valaki, rázd meg magad, tisztázzátok és ne vigyétek át a konfliktust a jövő hétre. A Hold a Rákban jár, ami vizes jegy, így ha teheted, időzítsd mára az ilyen jellegű tevékenységeket, pl. a nagymosást.

HÉTFŐ – október 17.

A Hold a Rák jegyben erősíti a családdal való összetartozást, gondoskodj mindenkiről, figyelj a többiekre. Biztosan hálásak lesznek ezért és nyugodtan, kellemes hangulatban indulhat a hét. Ha belefér ma, otthonod csinosítására érdemes időt szánni. Bár nincs már nyári kánikula, ne feledkezzünk meg növényeinkről, most is szomjasak…

KEDD – október 18.

Időzítsd mára a találkozásokat, randevút, baráti összejövetelt, most erősíthetitek a köztetek lévő köteléket. Vond be sugárzó bűvkörödbe a társaságodban lévőket! Az Oroszlán hatás ma erősítheti hajadat, akár ha csak a hajvégeidet vágatod is le.

Baráti társaság

Pacsiiii (Fotó: Unsplash)

A Hold változásai a következő napokban

Heti holdnaptár 2022. 10.12-18.

Heti holdnaptár 2022. 10.12–18.

 

Ez is érdekelhet Nyughatatlan csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top