nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az érzelmek

Ezek a csillagjegyek nehezebben élik meg az érzelmeket

Nagyon mélyen éreznek, és bármit megtennének a szeretteikért.

Skorpió

A Skorpió sem beszél az érzéseiről, de ez nem jelenti, hogy nem is tudna mélyen érezni. Sejtelmes, titokzatos személyiségét nem könnyű megfejteni. Az érzelmek ugyanakkor folyamatosan hullámzanak benne, akár az óceán, s szeretet nélkül létezni sem tudna. Egyszerűen csak uralkodik magán, és nem önti a többiekre az érzéseit. Idővel persze fölenged benne a jég, és aki igazán közel áll a szívéhez, neki megmutat valamit a lelkéből. Ehhez persze előtte el kell nyerni a teljes bizalmát, ami csöppet sem egyszerű feladat. De megéri a befektetett energiát, hiszen ő a leghűségesebb társ a csillagjegyek között.

Csillagjegyek és az érzelmek

Fotó: Getty Images/Volanthevist

Vízöntő

A Vízöntő hajlamos kerülni azokat a helyzeteket, amikor az érzéseiről kellene beszélnie, mert gyűlöli a dráma minden formáját. Annak ellenére, hogy nagyon barátságos és sok tekintetben nyitott csillagjegy, az érzelmek esetében mégis inkább bezár. Viselkedése nem jelenti, hogy képtelen lenne a szeretetre, sőt, nagyon sok szeretet rejlik mélyen a lelkében, de ő nem lelkizős típus. Nagyon lassan és nagyon kevés embert enged igazán közel a lelkéhez. Valójában nagyon különlegesnek és fontosnak kell lennie a másiknak, aki képes ezt elérni nála. Kitartással, megbecsüléssel, sok szeretettel sikerülhet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top