nlc.hu
Horoszkóp

Spirituális jóslatok a válságról: ekkor érhet véget

Spirituális jóslatok a válságról: ekkor érhet véget

Háború, energiaválság, egyre dráguló élelmiszerek, és növekvő feszültség… Vajon meddig tart ez? Nézzük, mit mutatnak a különböző rendszerek.

Az aggasztó eseményekkel párhuzamosan természetesen rengetegféle jóslat és jövendölés is megjelent, melyek közül némelyik leginkább a rémhír kategóriába tartozik. Mi most annak néztünk utána, hogy mit mond a helyzetről a számmisztika, a tarot és az asztrológia rendszere és vajon mikorra várható felüdülés. Nem emelünk ki egy-egy jóst vagy asztrológust, azokat az információkat gyűjtöttük össze, amiket egybehangzóan állítanak a különböző ágazatok képviselői.

A számmisztika és tarot rendszere szerint

A számmisztika rendszere szerint 2022 hatos év (2+0+2+2=6), ami egyfajta kívülről vagy belülről jövő nyomást, nehézséget, kényszert jelképez, ezt jócskán érezzük is. 2023 hetes év lesz, ami a határállításról, határok átrendeződéséről szól, ennek a pár kifejezésnek a fényében ez sem tűnik még nyugodt időszaknak. Ezután jön 2024, nyolcas év, ami az áramlást, a harmóniát és az igazságot, igazságszolgáltatást jelképezi, eszerint itt már várható valamilyen pozitív fordulat.

Válság vége - jóslatok

(Fotó: Getty Images/prediction)

Ha behelyettesítjük ezeket a számokat a tarot kártya lapjaival, a következő év, azaz a 7-es a diadalszekér. Egy ember egy szekéren áll vagy ül és hajtja azt egy fekete és egy fehér lóval. Ez akár pozitív is lehetne, de a képnek van egyfajta feszültsége, egy nagy erő hasít, ami változást hoz és a két széthúzó lovat nehéz egyensúlyban tartani. A 8-as lap az igazságosság kártyája, egy nőalak, Justicia, ül bekötött szemmel, a kezében egy mérleggel és egy karddal. Erőt és kiegyensúlyozottságot sugall, ami jó hír 2024-re nézve.

Asztrológiai szemmel

Az asztrológia szemléletben a Plútó kerül a középpontba, ez a bolygó felelős ugyanis azért, hogy lerombolja a régi, elavult dolgokat. A rombolás elősegítéséhez pedig nehézségeket, háborút, válságot hoz. A bolygók jegyváltása mindig nagy fordulatot jelent, a Plútó 2008-ban, a nagy gazdasági világválság kezdetekor, lépett át a Bak jegyébe. Még mindig ott tartózkodik és az utóbbi időszakban különböző konstellációival, más bolygókkal való együttes hatásával, megint bekeményített, szélsőségesen hat az élet minden területén.

A változást az hozhatja meg, amikor a feszes és törtető Bak jegyből a Plútó átlép az újító és felszabadító Vízöntőbe. Ez 2023. március 23-án fog bekövetkezni, azonban ezután a bolygó hamarosan hátráló mozgásba kezd és júniusban visszatér a Bakba. Ezt egészen biztosan mi is meg fogjuk érezni a mostani problémakörök fokozott erejű visszatérése miatt. Ezután a Plútó 2024 januárjában tér vissza újra a Vízöntőbe és halad tovább előre. Az asztrológusok szerint ez az az időpont, amitől kezdve fellélegezhetünk.

Miért történik ez az egész?

Adódik a kérdés, hogy miért történik ez a sok rossz dolog. Valamiféle büntetés lenne? A spirituális szemléletmód szerint nem. Ehelyett, arról van szó, hogy az egyetlen dolog, ami biztos, az a változás. Ez fejlődés formájában valósul meg, de az újhoz először le kell rombolni a régit.

Mi emberek persze nem örülünk ennek, és hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a változatlanság jó dolog, mindeközben azonban már lassan saját magunktól is elidegenedtünk. A válság, a koronavírus, a benzinhiány stb. mind arra mutat rá, hogy ezek a dolgok nem járnak nekünk alanyi jogon. Mindeközben pedig lassan és kínkeservesen, de arra is megtanít, hogy ne külső tényezőktől függjünk, ne a kényelmet, a pénzt hajszoljuk, hanem teremtsünk új világrendet. A szakértők szerint ezt hozhatja a Plútó Vízöntőbe lépése (ami az újítást képviseli).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top