nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen a Mérleg és a Vízöntő párkapcsolata

Ilyen a Mérleg és a Vízöntő párkapcsolata

Nézzük, hogy jönnek ki egymással!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal a Mérlegről. Vénusz uralta jegy, akinek nagyon fontos a harmónia. Igazi diplomata, aki a lehető legjobb társ szeretne lenni.

Most pedig következzen a Vízöntő, aki igazi lázadó, hatalmas szabadságvággyal. Imád mindent, ami nem konvencionális, mindig az újítások felé törekszik.

Mérleg és Vízöntő kapcsolata

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Pozitívumok

Két levegőjegyről van szó, akik inspirálják és motiválják egymást. Mindketten lendületesen élik az életüket, így remekül összepasszolnak, jól megértik egymást.

Nehézségek

Ami nehézséget okozhat az az, hogy a Mérleg életének középpontjában a párkapcsolat és a harmóniateremtés áll, ezzel szemben a Vízöntőnek hatalmas a szabadságvágya, a nézetei pedig polgárpukkasztóak, mindez feszültséget okozhat köztük.

Konklúzió

Akkor működhet jól a kapcsolatuk, ha a Mérleg nem próbál rátelepedni a Vízöntőre, aki pedig tudatosan odafigyel a mérleg igényeire. Ha a különbségeiket nem nehézségként, hanem egyfajta pluszként próbálják megélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top