nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az érzelmek

Ők azok a csillagjegyek, akik nagyon ritkán mondják ki: szeretlek

Ők ugyanis ezt csak nagyon elvétve teszik, ha kimondják egyáltalán.

Bak

A Bak talán a legelszántabb csillagjegy. Munkájában és a szerelemben is hihetetlenül megbízható és elkötelezett. Mindig előre tekint, a céljai megvalósítása motiválja őt. Amit elhatároz, azt egészen biztosan meg is valósítja. Ahogyan a munkájában, a szerelemben is mindenkor a minőségre, az értékre törekszik. Annak ellenére, hogy hűvösnek, visszafogottnak tűnik, óriási szíve van. De az is igaz, hogy ő a biztosra megy. Csak óvatosan adagolja magát, és lépésről lépésre halad a párkapcsolatban. Kimért, megfontolt és udvarias, de ő is ugyanúgy vágyik a szerelemre, mint mindenki más. Még ha nem mondja is ki a párjának, hogy szeretlek.

Csillagjegyek, akik nem mondják ki, hogy szeretlek

Fotó: Getty Images/Kelvin Murray

Vízöntő

A Vízöntőről közismert, hogy mennyire önálló és független lélek. Mégis ő az egyik legelkötelezettebb és legodaadóbb csillagjegy is, amit már jóval kevesebben tudnak róla. Nos, a szerelemben nála talán senki sem halad lassabban, mert úgy akar elköteleződni, hogy közben a függetlenségét is megőrzi. Ez a hozzáállás pedig sokak szemében igencsak ellentmondásosnak tűnhet. Az is. Miközben a „barátság extrákkal” típusú kapcsolatokat könnyedén veszi, addig a szerelem – annak ellenére, hogy mélyen megérinti a másik személyisége – már ijesztő lehet számára. De ha fejben is eljut oda, hogy fontos neki a másik, onnantól nagyon komolyan veszi a párját. Mikor jön el nála a pillanat, hogy kimondja: szeretlek? Ez örök rejtély marad…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top