nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik szenvednek a magánytól

Csillagjegyek, akik szenvednek a magánytól

Nem élik meg túlzottan jól a magányt.

Skorpió

A Skorpiónál a probléma inkább ott kezdődik, hogy nehezen fejezi ki, mire is vágyik igazán a kapcsolatában, segítséget kérni pedig egyáltalán nem szeret. Ilyenkor hajlamos a szerelmét ellökni magától, mintsem hogy megbeszélje vele a problémákat vagy a saját vágyait. Pont ezért gyakran marad egyedül, és a magányt sem kezeli a legmegfelelőbben.

Csillagjegyek és a magány

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilasról sokan gondolják róla, hogy ő szívesebben utazik és járja be a világot egyedül, pedig a valóság inkább az, hogy senki sem csatlakozik hozzá. Nem könnyű ugyanis kijönni vele, mert nagyon nem szeret másokhoz alkalmazkodni. Az elköteleződéssel is akadnak gondjai. Nem szeret magányosan élni, de mégsem változtat az emberekhez való hozzáállásán. Ez a Nyilas legnagyobb problémája.

Szűz

Nagy célokat tűz ki, melyeket tökéletesen akar kivitelezni, de azért szeretné a sikerét megosztani valakivel. Kifejezetten segítőkész típus, és komoly érzelmi űrt okoz nála, ha épp senki sincs az életében, akiről gondoskodhatna. Nehezen viseli a magányt, akkor boldog, ha valaki van körülötte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top