nlc.hu
Horoszkóp

Nehezen barátkozó csillagjegyek

3 csillagjegy, akikkel nem könnyű barátságot kötni

Az egyik végtelenül makacs, a másik csak a saját igazát fogadja el, a harmadik képtelen döntéseket hozni...

Szűz

A Szűz véleményét kérni rizikós lehet, hiszen híresen nagy kritikus, aki a legapróbb részletekig analizál és vizsgálgat mindent. Azért sem könnyű vele kijönni, mert önmagával még másoknál is kritikusabb. Rá kellene jönnie, az életben nem lehet minden tökéletes, és ki kéne békülnie nemcsak a többiekkel, de önmagával is.

Csillagjegyek, akikkel nem könnyű kijönni

Fotó: Getty Images/Justin Paget

Mérleg

A Mérlegnek – bár időnként szinte émelyítően kedves és imádni való – van egy olyan tulajdonsága, amit rettentő nehéz tolerálni: ez pedig a döntésképtelensége. Nagyon frusztráló érzés, amikor a legkisebb dolgokban is kínkeservesen képes csak döntést hozni. Jobban kellene bíznia önmagában, mert így a döntésein sem kéne oly hosszasan morfondíroznia.

Bak

Mindenki ismeri a „na, ugye én megmondtam” típusú embereket. A Bak bizony pontosan ilyen, amivel aztán rendszeresen kiborítja a környezetét. Ő mindig mindent jobban tud, és az ő ötletei mindig jobbak a többiekénél. Pedig ha figyelmesen meghallgatná a környezete érveit, rájönne, neki is van még bőven mit tanulnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top