nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp a csillagjegyeknek

Szerelmi horoszkóp 2022. október 22-23. – Varázslatos romantika

Romantikus hétvége várhat rátok, ne törjétek meg a varázst, élvezzétek minden pillanatát!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lazítsatok a hétvégén, felejtsétek el a nehézségeket és kihívásokat! Szükségetek lehet egy kis közös kikapcsolódásra, ehhez azonban ki kell szállnotok a mókuskerékből. Lehet, hogy ehhez kompromisszumot kell kötnöd, ami nem biztos, hogy könnyű lesz. Keress romantikus helyet vagy teremts otthon ilyen környezetet, ez segíteni fog párodnak is.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Legyen a mai nap a romantikáé és a szórakozásé! Töltsd a napod vagy legalább egy részét szerelmeddel, pároddal vagy valakivel, aki esélyes erre… Olyan szeretettel és gyöngédséggel fordulj felé, amit te magad is szívesen fogadnál. Mestere vagy az ellazulásnak és némi hedonizmusnak is, vond be ebbe párodat!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jön az őszi zimankó, de ez semmiképp ne nyomja rá a bélyegét a hangulatotokra. Öltözz színes ruhákba, úgy menj randira. Vidítsd fel párodat, ha neki nehezebben megy kiszakadni a hétköznapok forgatagából. Hangolódj rá társadra, óvatosan mérd fel, hogy mi esne jól neki. Bármilyen program jobban alakul, ha mindketten derűsek és kiegyensúlyozottak vagytok.

Szerelmespár

Közös úton (fotó: Unsplash)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kényeztesd magad és kedvesedet is. Kapcsolatotok harmóniája nagyon fontos számodra. Ha úgy érzed, hogy ettől függ lelki békéd és boldogságod, akkor lehet, hogy áldozatot kell ezért hoznod. Tedd most félre kicsit egyéb kötelezettségeidet, hidd el, azok megvárnak, majd hétfőn újra felveszed a fonalat. De addig is figyelmedet fordítsd párodra és merüljetek el egymásban!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Használd kommunikációs képességedet, költői vénádat, hogy kifejezd párod felé mély érzéseidet. Nyílj meg, fejezd ki bátran szerelmedet! Vajon meg tudod-e valósítani, hogy most Ő legyen a figyelem középpontjában, tudod-e a tenyereden hordozni? Számos csábító mód kínálkozhat, hogy örömöt szerezz neki…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Új lap kezdődhet kapcsolatotokban. Különösen akkor alakul jól a hétvégétek, ha nem egy kritikus észrevétellel indítod a reggelt. Ha pedig már megtörtént a baj, kenyerezd le párodat, kényeztesd! Ha teret adsz a romantikának, ő is hamar megbékél. Így már könnyű lesz rávenned egy számodra kedves programra, de azért óvakodj attól, hogy manipulálod.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy ragyogó, vond bűvkörödbe kedvesed, különösen, ha az utóbbi időben elhanyagoltad. Ha az idő borúsba hajlik is, te rázd fel magad rosszkedvedből, csípd ki magad. Az is jó lehet, ha megfőzöd párod kedvenc ételét vagy olyan közös programot szervezel, amiről biztosan tudod, hogy a kedvére teszel vele. Ne erőltess semmit, csak hagyd megtörténni a varázslatot.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Romantikus, sőt erotikus éned most előtérbe kerülhet. Használd ezt az erőt, hogy megerősítsd kapcsolatotokat, áraszd el párodat szerelmeddel! Azonban légy óvatos, mert kisugárzásod másokra is hatással lehet, ami félreértésre adhat okot. Tedd világossá, hogy kihez húzol, kihez tartozol, gondold át józanul, megéri-e bujkálásba, cselszövények hálójába kerülni.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha most mélyebb intimitásba merülnél, teremtsd meg ehhez a feltételeket, varázsolj romantikus környezetet magatok köré, ez segíteni fog, hogy kilépjetek a hétköznapok megszokásából és rutinjából. Így lehetőség adódhat, hogy újabb rétegeit fedezzétek fel kapcsolatotoknak, mélyebb érzelmeket és összefonódásokat éljetek meg.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Romantikus kaland várhat rád. Lehet, hogy nem lesz könnyű ellazulnod, beleengedned magad az élménybe, pedig érdemes lenne megpróbálni. Adj esélyt párodnak, hogy megvalósíthassa elképzeléseit ezzel kapcsolatban! A mélyebb intimitás is elérhető számodra, ha képes leszel magad mögött hagyni a szégyenérzetet.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén esélyed lehet, hogy megvalósítsd romantikus elképzeléseidet. Repülj ki a hétköznapok szorításából, a jó hangulat, a belső derű nem pénz kérdése. Feloldódhat egy olyan gát, ami eddig közétek állt. Ez segíthet abban is, hogy a szerelmi katarzis erejével egyszerűen elsöpörjetek pl. egy félreértést, ami feszültséget generált köztetek.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kerekedjetek fel és vessétek bele magatokat olyan dolgokba, amit mindketten szerettek végezni! Még jobb, ha ez romantikus színezetet kap. Éld meg, hogy vonzó vagy és csábító, légy fogékony szerelmed közeledésére, ha mindketten belelazultok, mélyebb intimitást felé vezet az út. Élvezd a közös utazást!

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a férfiak Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top