nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyszerű hétre számíthatnak

Ezek a csillagjegyek nagyszerű hétre számíthatnak

Ha ezekben a jegyekben születtél, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a horoszkóp szerint te is igazán különleges hétre számíthatsz.

A következő két jegy szülöttei ezen a héten különösen szerencsésnek érezhetik magukat, hiszen számukra a bolygók tálcán kínálják a jobbnál jobb lehetőségeket.

Oroszlán

Ezen a héten mindenképpen merülj el kicsit a szívedben, a lelkedben, és próbáld felfedezni mindazt, ami a legtisztább értelemben valódi örömet okoz neked. Emlékszel még kisgyermekkori önmagadra? Amikor felhőtlenül tudtál örülni mindennek? Legyél játékos és kreatív, képzeld el, amint varázsszőnyegen repülsz a csodák birodalmába. Felejtsd el, bocsásd meg magadnak a hibáidat, egyszerűen csak a szépséget, a ragyogást érezd magadban. Vedd észre a valódi örömet az életedben, mindegy, mivel foglalkozol, hogyan élsz. Kisgyermeki kíváncsisággal csodálkozz a világra. Ettől az érzéstől ragyogsz, és nyílsz meg most igazán.

Csillagjegyek és a jövő hét

Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew

Bak

Kétségtelenül téged érint a legerőteljesebben a hét legjelentősebb változása. Bármit is indítottál el a közeli, távolabbi múltban, mostantól elindul a megvalósulás felé. Kiszámítható, de viszonylag lassú folyamatok indulnak az életedben. Lépésről lépésre haladhatsz az úton. Szerencsés lehetőségek várnak rád, de nem egyik napról a másikra. Viszont ezek a lehetőségek tartósak, megbízhatók, kiszámíthatók. Számodra pedig ennél nem is kell több.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top