nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek szerencsés éve lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsés évük lesz

Eljött az önbizalom-hiányos csillagjegyek ideje. Csodálatos évük lesz!

Bika

Azzal hitegeted magad, hogy amit elértél, az csupán a szerencse műve. Legyen egy kis önbizalmad! Jó lenne, ha elhinnéd, hogy mindazt, amid van, csakis magadnak köszönheted! Attól félsz, hogy elmúlik a siker és inkább nem is küzdesz az álmaidért. Ne foglalkozz semmivel, csak élj úgy végre, ahogy igazán szeretnél. Ez az év mindenben támogat majd téged!

Csillagjegyek és a sikeres év

Fotó: Getty Images

Ikrek

Nagyon jó csapatjátékos vagy, megvan az a képességed, hogy ösztönözz másokat, de saját magad nagyon alábecsülöd. Hidd el, hogy sokkal nagyobb érték, ami benned van, mint amit te gondolsz magadról. Ez legyen idén a mantrád! Minden sikerülni fog, hiszen megvan hozzá az akaraterő és az intelligenciád is. Hidd el, ez a te éved lesz!

Szűz

A tökéletesre törekszel, és hajlamos vagy ostorozni magad, ha nem jön össze. Nem veheted magadra mindenki más hibáját, és annak sem te vagy az oka, ha nem lesz minden tökéletes. Ebben az évben bármihez nyúlsz, arannyá változik. Remek döntéseket fogsz hozni, nagyon szépen haladsz előre. Egy dolgot kell szem előtt tartani: nem kell mindig a tökéletességre törekedni, semmi és senki sem hibátlan!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top