nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. október 24-30. – Készülj az érzelmi hullámvasútra!

Beléptünk a Skorpió időszakába, ennek intenzív rezgései érzelmeink minden szintjére hatnak. Hullámvölgybe, de a csúcsra is kerülhetünk. Ha jól vesszük az akadályokat, a keddi újhold óriási lökést adhat megálmodott jövőnk felé.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Fogadd el, hogy az élet változik, alkalmazkodnunk kell ezekhez a változásokhoz. Gondold át ügyeidet, megállapodásaidat, mit érdemes továbbvinni és mi az, ami megérett a lezárásra. Egyes kapcsolatok, helyzetek menthetők, de akadhat olyan, ami már reménytelen – azt el kell engedni. Kérdés, hogy utána mi a következő lépés… Alaposan vizsgálj meg minden körülményt, mielőtt belevágnál egy új dologba!

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A többiek életében is történhetnek sorsfordító események, melyek a te viszonyaidra is hatással lesznek. Kapcsolataid reflektorfénybe kerülhetnek. Ha lehetőség nyílik előtted, jól meg kell fontolnod, hogy egy merész ugrással beleveted-e magad – mérlegelj! Lehet, hogy szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat a kiadásaiddal kapcsolatban. Ha érzed a csábítást a költésre, képzeld el, hogy mire gyűjtesz, így könnyebb lesz ellenállni a csábításnak

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Új lehetőséget hozhat az élet. Fontold meg, hogy ha elhárulnak előled az akadályok, merre lépnél tovább. Gondold át, hogy mi motivál igazán. Ne ostorozd magad a múlt miatt, inkább tekints a jövő felé. Ha úgy érzed, még nem állsz készen a változásra, adj magadnak némi időt és alaposan készülj fel. Mi az, ami új, friss erővel tölt fel? Vezess be ilyen frissítő dolgokat napjaidba, legyen az több mozgás, más étrend, optimalizált napi ritmus…

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy olyan régi érzelmi sebek szakadnak fel benned, amelyek megkövetelik, hogy foglalkozz velük. Nézd meg, hogy milyen változás felé ösztökél az általuk szerzett tapasztalat. A héten a Skorpió újhold energiája segít, hogy magadba nézz, mélyebb önismeretre tegyél szert és ezzel a tudással felvértezve akár gyökeresen új utakon indulj el. Most érdemes kipróbálni olyan dolgot, amire mindig is vágytál. Ha merészet kell lépned egy dologban, végre határozd el magad!

Szörfös a hullámokon

A hullám tetején (fotó: Unsplash)

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Új ciklus kezdődhet életed valamely területén. Nézd meg, mit kell átgondolnod, újraértelmezned, hová kéne fókuszálnod a figyelmed és friss erőt áramoltatnod. Lehet, hogy érzelmi kockázatot kell vállalnod pl. jobban megnyílni mások előtt. Ha otthonodat szépítenéd, alakítanád, dolgozz ki egy hosszabb távú tervet, amiből látod a lépéseket, az ütemezést. Tűzd ki a konkrét célt, amit el szeretnél érni, de adj is elég időt magadnak a megvalósításra.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Legyen világos, határozott célod! Így teret adsz a változásnak. Új eszmecserék indulhatnak, melyek segítenek utadon. Semmiképp ne zárkózz el a beszélgetésektől – ezekből megújító inspirációt meríthetsz, még akkor is, ha valami esetleg fájdalmasan érint érzelmileg. Beszélj őszintén arról, amit gondolsz, a cél, hogy rendbe tedd a dolgaidat. Ha úgy érzed, túl sok minden történik körülötted és benned, fordulj az alapokhoz, és a rád jellemző józansággal, racionálisan mérd fel a helyzetet.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Gondold át erőforrásaidat, ha valahol hiányt tapasztalsz, mielőbb találd meg a módját, hogyan is fogod feltölteni. Néz magadba, fedezd fel rejtett motivációidat, ez fog segíteni abban, hogy ha kell, módosíts az irányodon, vagy akár gyökeres változtatásokat eszközölj életedben. Pénzügyi dolgaidban pezsgés indulhat, de hogy ezt felhasználhasd, tisztáznod kell magadban a prioritásokat. Lehet, hogy választanod is kell, ami sosem könnyű, de fontos, mert az elkövetkező hónapokra megszabhatja az irányt számodra.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Erőid most aztán igazán kiteljesedhetnek. Rejtett forrásokra derülhet fény. Lehet, hogy ez nem jön elő egyből, hanem le kell hozzá vetned a régi bőrt és megújulva lépni elő. Ha kinyitod ezt a kaput, új útra léphetsz, legyen szó egy kapcsolatról vagy munkáról – életed bármely területén megnyomhatod a Frissítés gombot! A változás nem történik meg egy pillanat alatt, de ha most elindulsz az új úton, ahhoz a célhoz érsz majd el később, amiről mindig is álmodtál.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Az újhold megújító ereje mellé jól fog jönni, ha szánsz egy kis időt az elmélyedésre, a helyzetek, dolgok végiggondolására. Ez gyógyító folyamatokat indíthat el, ami azonban nehézkesebb, ha nem tudsz kiszakadni a pörgésből. Heves érzések törhetnek felszínre, ügyelj mindarra, ami felmerül. Időt kell adnod magadnak a feldolgozáshoz, de ezt ne sajnáld, busásan megtérül minden erre áldozott perc, a fő, hogy a szívedről leoldódjanak az esetleges érzelmi blokkok.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes átgondolnod, megvizsgálnod céljaidat, lehet, hogy a régiek már nem működnek megfelelően, illetve módosítanod kéne az irányt. Új lehetőségek nyílhatnak előtted. Akkor tudsz ezeken elindulni, ha hátrahagyod, elengeded a múltba láncoló kötelékeket, ha meg tudsz bocsájtani, ha enyhíted, elcsitítod a benned dúló érzések viharát. Mindez ahhoz is kell, hogy meg tudd erősíteni együttműködésedet a többiekkel.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Jelentős és mélyre ható változásokat indukálhat a héten a Skorpió újhold. Felülmúlhatod azokat az akadályokat, melyekről úgy érzed, gátolnak céljaid elérésében, tisztázd érzéseidet ezzel kapcsolatban. Izgalmas kihívások várhatnak, kellő önbizalommal – de azért megfontoltan– vesd bele magad ezekbe. Érdemes elgondolkodni, hogy mennyi kompromisszumot vagy hajlandó megkötni, és mi az igazán fontos, amiből semmiképp nem engedsz.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha új, izgalmas kihívást keresel, lehetséges, hogy szembejön a lehetőség, de ez nem áll előtted nyitva örökké, vagyis döntened kell. Fontos az önbizalom, erre kéne támaszkodnod. Bízz magadban és a tudásodban! Érzelmileg felkavaró és kimerítő időszak jöhet, kezeld a helyzeteket a rád jellemző jóindulattal. Lehetsz bátran önmagad! Szabadulj ki a stresszes munka, lélekölő tevékenység, kínzó kapcsolat szorításából!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top