nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a határok

Ezek a csillagjegyek határokat húznak a párkapcsolatukban

Ezek a csillagjegyek csak bizonyos szintig engedik közel magukhoz a párjukat.

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek ugyanakkor a kapcsolat első pillanatától határokat húznak, s ők biztos, hogy csak óvatosan, lépésről lépésre engednek közel magukhoz, ha egyáltalán megteszik.

Csillagjegyek és a határok

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak mindent pontosan megtervez, a párkapcsolatot is. A céljait mindenkor meg akarja valósítani, valójában nem ismer lehetetlent, de mindehhez fontossági sorrendet kell meghatároznia. Fegyelmezett, nagyon megbízható típus, és nem meglepő, hogy határokat húz a párkapcsolatában is. Ahhoz, hogy sikeres lehessen a munkájában, bizonyos szinten a szerelem hátrányba kerül nála.  Soha nem ugrik fejest a kapcsolatokba, s ezt tudnod kell tolerálni, ha vele szeretnél hosszú távon együtt élni. Neki ugyanis mindig a munkája lesz az első, ami nem jelenti, hogy ne lennél te is fontos az életében.

Vízöntő

A Vízöntő meglepően ellentmondásos. Egyrészt meghúzza a határokat a párkapcsolatban, mert a szabadsága, az önállósága fontos. Ugyanakkor lázadó típus, ezért hajlamos a határokat feszegetni, főként ha a saját eszméiről, elgondolásairól van szó. Ilyenkor a szenvedélyét, az érdeklődését, az elképzeléseit követi. Független típus, aki nem siet elköteleződni senki mellett, s kompromisszumokat sem szívesen köt. Ha vele szeretnél élni, el kell fogadnod ezt az oldalát, de minél nagyobb teret és szabadságot adsz neki, annál közelebb kerülhetsz a szívéhez. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top