nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik kertelés nélkül mondanak nemet

Csillagjegyek, akik kertelés nélkül mondanak nemet

Nekik nincs gondjuk azzal, hogy nemet mondjanak.

Bika

A Bika számára nagyon fontos a komfortérzetük, ezért mindent meg is tesznek. Ha valami nem kényelmes a számukra, akkor szemrebbenés nélkül mondanak rá nemet. Irigylésre méltó, ahogy meg tudják húzni a határaikat. Türelmesek, biztosak önmagukban, és nem lehet őket egykönnyen felhúzni. Ha azonban valaki nagyon komolyan megsérti őket, akkor az illetőt hamar kiiktatják az életükből.

CSillagjegyek, akik nemet mondanak

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók falat tudnak húzni maguk köré, amivel bombabiztosan megvédik a privát szférájukat, viszont nagyon nehezen is engednek át rajta bárkit is. Nagyon fekete-fehéren gondolkoznak, és ha valami nagyon nem tetszik nekik, akkor könnyen mondanak nemet. Nem érdekli őket mások szeszélyessége, sőt, kifejezetten idegesítőnek tartják, amihez ők nem hajlandóak asszisztálni.

Vízöntő

A Vízöntőnek van egy saját tere, ami szent. Ha valaki ide betör, azt nem nézik jó szemmel, sőt, az illetőt azonnal ki is iktatják az életükből. Nem restek nemet mondani, vagy a másik tudtára adni, hogy nem kívánatos személy. Azon sem kell meglepődni, ha egyik pillanatról a másikra, indok nélkül kilépnek az életedből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top