nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. október 26-november 1. – Szembenézni a félelmeinkkel

A Skorpió uralta időszak lehetőséget ad nekünk, hogy szembesüljünk félelmeinkkel. Ez fájó lehet, akár régi sebeket téphet fel, de magában rejti azt is, hogy megértünk, átlátunk valamit, megújulunk és könnyebb szívvel lépünk tovább.

Belső átalakulás veheti kezdetét, fejlődési folyamat, melynek során képesek vagyunk megszabadulni attól, ami hátráltat bennünket, legyen az egy körülmény, egy kapcsolat vagy akár egy rossz szokásunk. A növő Hold ereje a héten pedig segít megerősödni mindazon dolgokban, ahol még gyúrnunk kell…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 26.

A tegnapi újhold friss energiákat hozhatott, melyektől úgy érezheted, hogy szinte újjászülettél. Ha új, inspiráló ötleteid támadtak, rögtön kezdj is bele a megvalósításba, különben kihunynak és elhamvadnak a szikrák. Nincs határ, bármiben megújulhatsz, amiben csak szeretnél!

Óvakodj a felfázástól, az most komolyabb bajokat is okozhatna. A várandósok tartózkodjanak a megerőltetésektől!

CSÜTÖRTÖK – október 27.

Nehéz lehet egy új helyzethez alkalmazkodni, elviselni egy változást, amit esetleg nem is akartál vagy váratlanul jött és nem számítottál rá. Nem könnyű ilyenkor egyből meglátni a dolog jó oldalát, mégis érdemes keresni, kiderülhet, hogy nem is olyan tragikus a helyzet, s ha lassú változással is, de előbb-utóbb jóra fordulhatnak a dolgok. Ha tisztában vagy egy lehetséges pozitív végkifejletben, esetleg meg is gyorsíthatod a folyamatot, lerövidítve a „szülési” fájdalmakat. Mindeközben érzelmi hullámvasútba is kerülhetsz, ami nem könnyíti meg a dolgodat…

PÉNTEK – október 28.

Kövesd a benned feszülő tettvágyat, fogj valami újba, kísérletezz! Próbálj ki egy új mozgásformát, lehet, hogy ez lesz a te stílusod! Ha örömödet leled benne, sokkal könnyebb lesz rendszeresen gyakorolnod. A nagy pörgés közben azért légy óvatos, különösen az ízületeid épségére ügyelj!

SZOMBAT – október 29.

Bár hétvége van, de azért lehetnek feladataid, melyeket szépen lekerekíthetsz, ha kellően fegyelmezetten és jó ütemben végzed el őket. Így nem fognak nyomasztani a hosszú hétvégén. Ne engedd, hogy felesleges dolgok eltereljék a figyelmedet.

Nő a sziklatetőn

Elgondolkodva (fotó: Unsplash)

VASÁRNAP – október 30.

Juthat időd egy kis kényeztetésre, egy tápláló arcpakolásra. Az értékes hatóanyagok most jobban szívódnak fel. Készítsd fel bőrödet a téli megpróbáltatásokra, szervezetedet pedig vitaminokkal, egyéb értékes anyagokkal erősítheted. Jobb a megelőzés!

HÉTFŐ – október 31.

Ne utasítsuk el a lehetőséget, ha ma akad egy kis időnk arra, hogy rendbetegyük befejezetlen feladatainkat, lezárjuk a lezáratlanokat. Teljesítményünk kiemelkedő lehet, így érdemes most gyorsabban haladni kitűzött céljaink felé. Remek időszak lehet ez arra is, hogy tervezgessük a jövőnket és utunkat a vágyott cél felé. Közeledik az év vége, hasznos lenne végigtekinteni az addigi heteket, megtervezni mindent, nehogy hirtelen szakadjon a nyakunkba…

Homokóra

Pereg az idő homokja (fotó: Unsplash)

KEDD – november 1.

Ma – amellett, hogy megemlékezünk eltávozott szeretteinkről – érdemes elmerengenünk az élet és halál, az elmúlás nagy kérdésein, tudatosítani a halálhoz való viszonyunkat, félelmeinket. Ha lehet, legalább egy kis időt töltsünk egyedül, gondolatainkba mélyedve. Mély félelmekkel nézhetünk szembe, de lehetőségünk van rálátni ezekre, kicsit talán eltávolodni és józanul értékelni, mintegy megszelidíteni ezeket.

A Hold változásai a következő napokban

Heti holdnaptár 2022. 10.26-11.01.

Heti holdnaptár 2022. 10.26-11.01.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top