nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a visszautasítás

3 csillagjegy valósággal retteg a visszautasítástól

Ők nem tudják elfogadni a „nem” választ, mert számukra az egyet jelent a teljes kudarccal.

Ikrek

Az Ikrek sokszor tűnik titokzatosnak, főként, amikor inkább hallgat és alig beszél, vagy éppenséggel nagyon is megválogatja, kivel áll szóba. A csend mögött ráadásul érzelmek, csendes megfigyelések és mély gondolatok óceánja fortyog. Néha csak azért szakít a párjával, hogy ne kelljen az addig felgyűlt sérelmeket feloldania magában.

Csillagjgyek és a szerelem

Fotó: Getty Images/nevarpp

Oroszlán

Az Oroszlán magabiztos és büszke csillagjegy. Azonban minél büszkébb, annál jobban tart attól is, hogy megbántják. Bár kemény és határozott, mégis folyamatos visszaigazolásra, megerősítésre vágyik. Amikor pedig nem kapja meg a számára mindennél többet jelentő dicséretet, magába zuhan, elkeseredik. A visszautasítást a büszkesége nem viseli el.

Skorpió

A Skorpió szereti kézben tartani a dolgokat. Lehetőleg már jó előre. Így van ez az érzelmekkel és párkapcsolatokkal is, legalábbis amíg ő maga nem sérül benne. Ha mégis, folyamatos félelemben él, tudatosan vagy tudattalanul. Retteg a visszautasítástól, a fájdalomtól, a veszteségtől. Nagyon mélyre tud ilyenkor zuhanni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top