nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen a Skorpió és a Kos párkapcsolata

Ilyen a Skorpió és a Kos párkapcsolata

Nézzük, hogy jönnek ki egymással!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal a Skorpióról. Mély érzéseit páncéllal védi, karizmatikus egyéniség, akit a felszín alatti dolgok érdekelnek igazán. Érzékeny és sokszor sértődékeny, valamint birtokló.

Most pedig következzen a Kos, aki az erejéről, gyorsaságáról és a szókimondásáról híres. Amit igazán szeretne, azt mindenáron megvalósítja.

Pozitívumok

Mindkettőjükben hatalmas erő lakozik, amiért felnéznek a másikra, és, ami mágnesként vonzza őket egymáshoz. Mindez szenvedély formájában is megnyilvánul, remekül megértik egymást az ágyban, csakúgy izzik köztük a levegő.

Nehézségek

Ne feledjük, hogy ők egy tűz és víz páros. A Kos gyorsan megbánthatja az érzékeny Skorpiót, aki minderre támadással válaszol. Könnyedén kialakulhat bántalmazó kapcsolat, amiben mindketten tettesek és áldozatok is egyszerre.

Konklúzió

A kapcsolatuk csak akkor működhet jól és konstruktív módon, ha mindketten megtanulják uralni és kordában tartani az erejüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top