nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek átlátnak a hazugságokon

Ezek a csillagjegyek átlátnak a hazugságokon

Senkinek nem érdemes hazudni, de ennek a három csillagjegynek különösen nem.

Skorpió

A Skorpiónak nem az erőssége a bizalom és hajlamos azt feltételezni, hogy esélyes, hogy mások rosszat akarnak neki. Ez nem annyira pozitív, de van jó oldala is, méghozzá az, hogy odafigyel, és olyam erős radarja van, hogy azonnal kiszúrja, ha valaki nem mond igazat.

Csillagjegyek és a hazugság

(Fotó: Getty Images/wildpixel)

Nyilas

A Nyilas a legerősebb igazságérzettel rendelkező csillagjegy, aki gyűlöli az igazságtalanságot és a hazugságot. Éles eszének és jó átlátóképességének köszönhetően pedig azonnal ki is szúrja ezeket. A legtöbbször még azelőtt, hogy az illető befejezte volna a mondandóját, aminek gond van az igazságtartalmával.

Halak

A Halak kettős csillagjegy, nem véletlenül szokták két hallal ábrázolni. Egyrészről naiv és jóhiszemű, másrészről pedig ösztönös igazságérzettel rendelkezik. Tehát ő nem intellektuálisan buktatja le a hazudozókat, mert nem feltételezi, hogy becsapják, hanem egész egyszerűen megérzi, ha valakivel nem stimmel valami.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top