nlc.hu
Horoszkóp

Túlféltős csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek túlaggódják magukat

Ráadásul a partnerük is könnyen ráunhat, hogy állandóan védeni és ellenőrizni próbálják őket.

Kos

A Kos tűzrőlpattant jelleme miatt szinte vadássza a konfliktusokat. Sok olyan helyzetben is a párja védelmére kel, amikor nem is történik valódi sértés. Ezzel azonban kellemetlen helyzeteket és fölösleges vitákat generálhat, amire előbb-utóbb ráun a másik. Már a kínos szituk miatt is.

Skorpió

Ha a paranoiának szobrot állítanának, szinte bizonyosan a Skorpióról mintáznák. Az ő paranoiája, féltékenysége ugyanis már-már legendás, extrém méreteket képes ölteni a faggatózástól kezdve a legaprólékosabb nyomozásig. Pedig jobban tenné, ha nem esne túlzásba, mert nemcsak megrémiszti vele párját, de könnyen el is üldözheti maga mellől.

Csillagjegyek és az aggódás

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Bak

A Bak rendkívül magabiztos a döntéseit illetően. Nem is szeret kimaradni egyetlen döntéshelyzetből sem, így ritkán hagyja, hogy a párja nélküle döntsön bármiben is. Tudnia kellene, hogy ez a viselkedés nem feltétlenül illik bele az egészséges párkapcsolatba, hiszen társa folyton úgy érezheti, hogy nem bízik benne eléggé.

Oroszlán

Az Oroszlán meggyőződése, hogy erősebb és bátrabb másoknál, ezért kötelességének érzi, hogy védelmező szerepet töltsön be. Még akkor is, amikor valójában a párjának, a szeretteinek semmi szükségük sincs erre. Pontosan emiatt egy idő után meglehetősen idegesítővé válhat a testőrködése, a túlzott aggodalmaskodása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top