nlc.hu
Horoszkóp

Skorpió és az Ikrek párkapcsolata

Ilyen a Skorpió és az Ikrek párkapcsolata

Nézzük, hogy jönnek ki egymással!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal a Skorpióról. Mély érzéseit páncéllal védi, karizmatikus egyéniség, akit a felszín alatti dolgok érdekelnek igazán. Érzékeny és sokszor sértődékeny, valamint birtokló.

Most pedig következzen az Ikrek, aki mozgékony, kíváncsi, sokoldalú, és csillapíthatatlan az információéhsége.

Két Skorpió kapcsolata

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Pozitívumok

A vonzalmuk a különbözőségükben rejlik. A Skorpióra felszabadítóan hathat az Ikrek könnyedsége, akit pedig lenyűgözhet a Skorpió ereje és tudása. Olyat fedezhetnek fel a másik által, amit egyedül nem tudnának megtapasztalni.

Nehézségek

Az Ikreket a dolgok színessége és mennyisége vonzza, a Skorpiót pedig a mélységük. Mindez két teljesen ellentétes irány, így hosszútávon nem tudják fenntartani egymás érdeklődését.

Konklúzió

Egy Skorpió és egy Ikrek párosnak nem jósolható hosszútávú párkapcsolat, de mivel a csillagjegyünk (hogy hol helyezkedik el a Nap a képletünkben) csak egyetlen felszínes információ, lehetséges, hogy bár a napjegyük nem harmonikus, a többi bolygóállásuk nagyon is összepasszol és ezért mégiscsak remekül tudnak együttműködni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top