nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek bivalyerős a barátsága

Ezeknek a csillagjegyeknek bivalyerős a barátsága

Amilyen jól helytállnak barátként, olyan nehezen menedzselik a párkapcsolataikat ezek a csillagjegyek.

Szűz

A Szűz hűséges, megbízható és segítőkész, akire mindig számíthatnak a barátok. Míg a barátságaiban elfogadó, a párkapcsolataiban már előtűnik a perfekcionizmusa: a tökéletesnél nem éri be kevesebbel, vagy ha mégis, sokat kritizálja a párját, amivel könnyen elüldözheti őt maga mellől.

Barátság és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Buena Vista Images)

Bak

A Bak főleg a karrierje miatt tart igényt a kiterjedt baráti hálóra. Az ő számára mindig az előrejutás áll az első helyen, nem az érzelmek. A társaságához sokkal lojálisabb tud lenni, mint egyetlen emberhez, pedig létezik olyan társ, aki nem húzza vissza, hanem finom támogatja őt a háttérből a céljai elérésében.

Vízöntő

A Vízöntő nyitott, megbízható, és nagyon elfogadó a barátaival szemben. Magas intelligenciájának hála, mindenkivel tiszteletteljes, de a szerelem terén sok nehézséggel szembesül. Az érzelmeit éles eszén szűri át, és nem engedi elhatalmasodni magán, ezért gyakran szándékosan eltaszítja magától a párját, akihez pedig valójában nagyon is gyengéd érzések fűzik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top