nlc.hu
Horoszkóp

Finnyás csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon magasra helyezik az elvárásaikat

A szerelemben is válogatósak, finnyásak.

Bak

A Bak is föld jegyű, nagyon reális és pragmatikus elképzelése van arról, mit is szeretne elérni az életben, így a párkapcsolatában is. Rettentően céltudatos és ambiciózus, s olyan társra vágyik, akivel élete minőségi szintet ugorhat. Így az éretlenek és a dolgokat előszeretettel dramatizáló partnerek szóba sem jöhetnek. Párjának bele kell illeszkednie az életébe, s hasonló prioritásokat kell követnie. Nem szereti elvesztegetni az idejét, így szóba sem jöhet, hogy csak úgy beleveti magát az éjszakai életbe, mondván, hátha szerencséje lesz. Ha a Bak randira hív, akkor biztos lehetsz benne, hogy már tüzetesen nagyító alá vett téged.

Finnyás csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Vízöntő

A Vízöntő a legfüggetlenebb csillagjegy, folyamatosan térre, levegőre, önállóságra van szüksége, így nem is igazán érzi magán a nyomást az elköteleződésre. Teljesen jól elvan magában, s valójában fölöslegesnek tartja, hogy olyasvalakivel kösse össze az életét, aki nem illik hozzá tökéletesen. A Vízöntő amúgy is különleges, nem csekély kihívást jelent számára, hogy olyan partnert találjon, aki tökéletesen megérti különc viselkedését. Ez megmagyarázza, hogy a szerelmei többnyire miért a barátai közül kerülnek ki. Olyan társra vágyik, akivel a párkapcsolat teljesen nyugodtan, a maga ritmusában fejlődik ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top