nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek túlságosan meg akarnak felelni másoknak

Ezek a csillagjegyek túlságosan meg akarnak felelni másoknak

Ennél a 4 csillagjegynél fokozottan fennáll a veszély, hogy háttérbe szorítják vagy kevesebbnek titulálják magukat másoknál.

Mérleg

Legyen szó akár szerelemről, barátságról, kollegiális vagy szomszédi viszonyról, a Mérleg számára nagyon fontosak az emberi kapcsolatok. A másik dolog, ami nagyon fontos számára, a harmónia, nem meglepő hát, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a többiek jól érezzék magukat a társaságában. Sajnos sokszor előfordulhat, hogy olyan áron teszi mindezt, hogy saját magát háttérbe szorítja. Azt hiheti, hogy csak úgy felel meg másoknak, ha előtérbe állítja őket.

Skorpió

A Skorpió a legvégletesebb csillagjegy, folyamatosan hatalmas mélységeket és magasságokat jár be. Külső szemlélőként sokszor nehéz őt érteni, gyakran tűnhet sértődékenynek, támadónak, sőt fölényesnek és lenézőnek is. De igazából az egészet azért csinálja, mert retteg, hogy ő nem elég jó, nem felel meg másoknak, mert lehet, hogy nem tudja mindig a maximumot hozni, és az erős reagálásokkal próbálja védeni magát.

Bak

A Bak terhelhetősége hatalmas, rengeteget bír, sőt szeret is dolgozni, és bármit képes elérni, amit csak akar. Mindeközben viszont gyakran esik abba a csapdába, hogy azt hiszi, őt igazából nem is önmagáért, hanem a munkájáért szeretik. Ilyenkor pedig még többet dolgozik, hogy egészen biztosan megfeleljen a környezetének.

Halak

A Halak igazán érzékeny csillagjegy, olyannyira, hogy szinte érzi és átveszi mások érzéseit. Ezekbe teljesen képes belemerülni, és ilyenkor hajlamos azt hinni, hogy a saját érzései és valósága kevésbé fontos, mint a másiké. Mindent megtesz, hogy megfeleljen, ha nem vigyáz, függővé és kiszolgáltatottá válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top