Ezt hozza 2023-ban a Nyúl éve

nlc | 2022. November 08.
Nézd meg, mire számíthatsz!

A kínai asztrológiában tizenkét jegy van, éppen úgy, mint az egyiptomiban, és nevüket tizenkét állatról kapták. A legenda szerint a névadás úgy történt, hogy az egyik kínai újév alkalmával Buddha magához hívta királyságának minden állatát, de csak tizenkettő jelent meg. Elsőként érkezett a patkány, őt követte a bivaly, majd jöttek a többiek: a tigris, a nyúl, a sárkány, a kígyó, a ló, a kecske, a majom, a kakas, a kutya, végül a disznó. Buddha úgy határozott, hogy mindegyik állatról elnevez egy-egy évet, és az emberek a születési évüknek megfelelő állat „személyiségjegyeit” fogják megörökölni. 2023 a Nyúl éve lesz!

Fotó: Getty Images/Nadiia Lepekha

Általánosságban a Nyúl évéről

Nagyobb figyelmet kap a kultúra, fantasztikus előadások élvezői lehetünk, és sokkal fogékonyabbá válunk a szépség és a szerelem iránt, mint máskor. A családi kapcsolatok közül érdekes módon lesz, amely már a szakadék szélén táncolt, de új erőre kap, míg lesz, amelynek lejárt az ideje, és nem folytatják tovább.

A sikeres lehetőségek éve

A munka vagy a tanulás terén kiemelkedő időszakra számíthatsz. Sikereid nagyban függnek attól, hogyan viszonyulsz, hogyan alkalmazkodsz másokhoz. A munkában hamar felbukkan a vonzó lehetőség, meg kell ragadnod. Kedvteléseid, hobbijaid nagyon sok örömet szereznek, nem kíméled idődet és erődet, hogy ezeket tökéletesítsd, és ebből még hasznod is származhat.

Exit mobile version