nlc.hu
Horoszkóp

Mars jegyváltás 2024. március

Ezek a csillagjegyek lesznek a Mars jegyváltás nyertesei

Március 22-én fontos változás történik: a Mars a Halak jegyébe lép, ami mindannyiunk életére hatással lesz. Mutatjuk, kik örülhetnek legjobban a jegyváltásnak!

Azt, hogy a harcias Mars bolygó március 22-én a Halak jegyébe lép, nem csak ennek a jegynek a szülöttjei érzik majd a bőrükön. Érdekes fordulatokra számíthat mindenki. Az erőt szimbolizáló planéta valamelyest ellágyul a Halak jegyében, arra azonban bőven marad energiája, hogy felrázza és határozottabbá tegye ezt az amúgy érzékeny és érzelmes jegyet. De mit hoz még ez a jegyváltás?

szerencsében reménykedő nő

Készülj fel a változásra!

Annak hatására, hogy a Mars a Halak jegyébe költözik, megnő a jócselekedetek száma a világban. Ha nem is teljesen, de valamennyire mindenképp háttérbe szorulnak az önös érdekek. Helyettük a spiritualitás, a kreativitás, az együttérzés és az elfogadás kerül előtérbe.

A nehezebb élethelyzetekben lévők gyorsabban reagálnak majd, az önsajnálat helyett sokkal inkább a megoldás keresésére fókuszálnak, és nagy lendülettel vetik bele magukat a munkába. 

Mindenki, aki valamilyen kreatív, művészi feladaton dolgozik, számíthat arra, hogy sugallatot kap az égiektől, ha kellően nyitva tartja a szemét. Ez nagy lendületet adhat a folytatáshoz és nem mellesleg ahhoz, hogy a végeredmény varázslatos legyen.

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top