nlc.hu
Horoszkóp

Mars az egyes csillagjegyekben

Az erő jelölője: a Mars az egyes csillagjegyekben

A Mars kiemelten fontos bolygó, mutatjuk, mit jelent a képletedben.

A Mars az erő jelölője az asztrológiában. Attól függően, hogy hol helyezkedik el a képletben, az egyén úgy tudja a legoptimálisabban használni az erejét. Ezenkívül a férfiak képletében azt is jelzi, hogyan élik meg a férfiasságukat, a nőkében pedig, hogy milyen férfiakhoz vonzódnak.

Mars az egyes csillagjegyekben

Fotó: Getty Images

Mars a Kosban

A Kos csillagjegy a Mars bolygó saját helye, itt érzi magát a legjobban. Az ereje tüzes, kirobbanó és megállíthatatlan. Dúl benne az akaraterő és a tettvágy.

Mars a Bikában

A Bikában elhelyezkedő Mars az erejét az anyagi javakban méri, ott tud kiteljesedni, valamint fontosak számára a saját belső erőforrásai is.

Mars az Ikrekben

Az Ikrek Mars számára az erő az információban és az ismeretségi körben rejlik. Mindenről igyekszik minél többet megtudni, így érzi magát erősnek.

Mars a Rákban

A Rákban lévő Mars számára az erő a gyökerekben, a családban és az érzelmek megélésében van. Ez a mozgatórugója.

Mars az Oroszlánban

Az Oroszlán Mars a ragyogásban éli ki az erejét, a saját csillogásából, és hogy minél többet adhat saját magából és a szeretetéből másoknak.

Mars a Szűzben

A Szűz Mars ereje a rendszerben van, a rendezettségben, amit ő maga a legjobban átlát, és minden összetevőjét tökéletesen érti.

Mars a Mérlegben

A Mérleg Mars ereje a harmóniában és az együttműködésben rejlik, akkor érzi magát erősnek, ha mindenki más is egyformán erős körülötte.

Mars a Skorpióban

A Skorpió Mars ereje a végletesség, megéli mindennek a csúcsát és a legalját is, a két végpontból nyeri az energiát.

Mars a Nyilasban

A Nyilasban lévő Mars ereje a lelkesedésben és az igazságban rejlik. Abban tud igazán megnyilvánulni az ereje, amivel teljesen egyetért.

Mars a Bakban

A Bak Mars ereje a célkitűzésekben és a stratégiaépítésben van, ez az, ami viszi őt előre, és megállíthatatlanná teszi.

Mars a Vízöntőben

A Vízöntő Mars ereje a szabadságban van, nem függ másoktól, nem köteleződik el, így nem is veszíthet el semmit.

Mars a Halakban

A Halak Mars ereje az áramlásban van. Nem tűz ki célokat, hanem sodródik, amerre a folyam viszi, a bizalmában van az erő.

(Nyitókép: Getty Images/rbkomar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top