Horoszkóp

Október havi horoszkóp: most minden sikerül

A Szaturnusz és a Mars között létrejövő kapcsolat arra enged következtetni, hogy októberben hihetetlenül nagy energiája lesz a csillagjegyeknek, ezért még a régi terveiket, céljaikat is meg tudják valósítani. A horoszkóp szerint most minden sikerülhet. Felkészültél?

Októberben ismét nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók és a közöttük létrejövő fényszög-kapcsolatok. A Szaturnusz végre elindult előre, így támogatva a csillagjegyek céljait, terveit, amihez most az energikus Mars is óriási lendületet ad mindenkinek. Az elkövetkező hetekben érdemes a hosszabb ideje dédelgetett terveket elővenni, és újra nekifogni a megvalósításnak. Októberben a horoszkóp szerint ugyanis bármi megtörténhet, és minden sikerülhet. S hogy mi mindenre számíthatsz még az ősz közepén? Csillagjegyednél elolvashatod a választ. 

Kos – októberi horoszkóp

Kos jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültség alakulhat ki, amely miatt úgy érezheted, a tűrőképességed a határához érkeztél. Az is megeshet, hogy a feletteseddel nem találod a közös hangot, és ha fasírtba kerülsz vele szemben, biztos lehetsz benne, hogy te húzod majd a rövidebbet. A megérzéseid tökéletesen működnek októberben, hagyatkozz most ezért is az ösztöneidre. Banki, biztosítási ügyek intézésére alkalmas a hónap.

Bika – októberi horoszkóp

Bika jegyűként megeshet, hogy a munkában, a megélhetésben alakul olyan helyzet, amelyet nem, vagy csak nehezebben tudsz kezelni. Kollégák között is lehet olyan ember, akinek a viselkedése miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. Külfölddel kapcsolatos ügyeken októberben nincs áldás. Ha egy mód van rá, az utazást el kellene halasztanod. Ha ezt nem lehet, akkor az összes létező biztosítást kösd meg. A párkapcsolatod azért működhet, mert mindent meg tudtok beszélni a társaddal.

Ikrek – októberi horoszkóp

Ikrek jegyűként a szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek októberben. Akkor kerülheted el a nehéz helyzetet, ha senkinek a tanácsát nem fogadod el, mert amit most mondanak neked, azzal a kapcsolatod elindulhat a lejtőn. Ha betegséggel küszködsz, megeshet, hogy az életnek ezen a területén új fejezet veszi kezdetét. A munkában sikeressé válhatsz. Megtörténhet, hogy új kollégához kell igazodni, vagy újfajta munkát bíznak rád, amelyben nemcsak anyagilag járhatsz jól, hanem ki is teljesedhetsz.

Nagyon energikusak lesznek októberben a csillagjegyek (Fotó: iStock)

Rák – októberi horoszkóp

Rák jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültté válhat a helyzet, hogy talán megfordul a fejecskédben, véget kellene vetni a kapcsolatodnak. Ám a társad ebben a hónapban nincs könnyű helyzetben, ezért neked kellene alkalmazkodni hozzá. Ha sikerül, átvészelhetitek ezt a nehéz szituációt. A szerelemi kapcsolatok azonban jól működnek októberben, mindent meg tudtok beszélni egymással. Ha szülő vagy, csemetéd miatt boldog pillanatokat élhetsz meg.

Oroszlán – októberi horoszkóp

Oroszlán jegyűként a rokonokkal való kapcsolatod állhat a figyelmed fókuszában. De az is lehet, hogy sikeres ingatlanügyletet bonyolíthatsz. Nagyobb figyelmet kellene szentelni ugyanakkor a kommunikációra októberben. Könnyen megeshet, hogy a félreértéseknek, az esetleges dühös mondatoknak olyan következményei lehetnek, amelyek miatt annyira idegessé válhatsz, hogy nehezebben jön álom a szemedre. A munkában nehézségek várhatók.

Szűz – októberi horoszkóp

Szűz jegyűként soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: amiről nem tudsz, az nem is fáj. Így aztán jobb lenne, ha most nem kutatnál, nem keresnél, mert olyasmit találhatsz, aminek nagyon nem örülnél. Ha szülő vagy, a csemetéd miatt talán többet aggodalmaskodhatsz. De az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban alakulhat válságos helyzet. Megeshet, hogy búcsút intetek egymásnak. A házasságokban viszont varázslatos pillanatokat élhettek át októberben…

Könnyen lehet, nehéz pillanatokat is hoz az október (Fotó: iStock)

Mérleg – októberi horoszkóp

Mérleg jegyűként még az is lehet, hogy az egyik rokonnal rúgod össze a port. De az is előfordulhat, hogy a párkapcsolatokban alakulhat ki nehezen kezelhető szituáció. Előfordulhat, hogy a társad olyan javaslattal áll elő, amellyel nem értesz egyet. Viszont anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, még az is lehet, hogy a sült galamb valósággal a szádba repülhet. Akár a saját, akár szeretett személy egészségének megőrzésére októberben ne sajnáld a pénzt. Előfordulhat, hogy véget ér egy hosszabb barátság, ismeretség.

Skorpió – októberi horoszkóp

Skorpió jegyűként még az is lehet, hogy októberben te leszel a sztár. Megeshet, hogy glória ragyog majd a fejed fölött. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kell előadni mindazt, amit már hosszabb ideje forgatsz a fejedben. A munkahelyeden elképesztőnek bátran nevezhető helyzet jöhet létre, amely során meglepetten tapasztalhatod, az emberi irigység és gonoszság nem ismer határokat. Anyagi ügyeid ugyanakkor jól alakulhatnak.

Nyilas – októberi horoszkóp

Nyilas jegyűként a munkában, megélhetésben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned. Megeshet, hogy olyan dolgokat kell majd végezned, amely teljesen új, és még nincs benne tapasztalatod. Pénzügyek terén nagyobb kiadással kell számolnod. De az is megeshet, hogy kölcsönügyletet bonyolíthatsz. Előfordulhat, hogy valakinek elege lesz belőled, és egyszerűen eltűnik az életedből. Ha szükséged van erre a személyre, neked kell lépéseket tenni felé.

A Szaturnusz a céljaikban támogatja a csillagjegyeket (Fotó: iStock)

Bak – októberi horoszkóp

Bak jegyűként megeshet, hogy a munkában, megélhetésben történnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre is. Előfordulhat, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amellyel nem értesz egyet. De az is lehet, hogy egyszerűen új utakra akarsz lépni. Nagyon fontos azonban, hogy a biztosat a bizonytalanért ne cseréld fel. A baráti kapcsolatok pompásan alakulnak októberben, mindent meg tudtok beszélni, ami számodra fontos.

Vízöntő – októberi horoszkóp

Vízöntő jegyűként a munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek nagyon is a kedvedre valók lesznek. Ha nincs állásod, most olyan dologba vághatod a fejszédet, ami nagyon jó hatást gyakorol a jövődre. Megeshet, hogy a feletteseddel nagyon jól tudsz kommunikálni, könnyedén elérheted nála, amit szeretnél. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, nehéz helyzet jöhet létre. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert napvilágra kerülhetnek.

Halak – októberi horoszkóp

Halak jegyűként kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Jogi probléma végére is pont kerülhet. A munkahelyeden átszervezésre kell számítanod, ami miatt ne idegeskedj, a te munkádat nem érinti negatívan. Egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély októberben. Ezért fontos, hogy ne csak dolgozz, hanem lazíts és sportolj, mert a mozgás jó hatással lesz nemcsak a testedre, de a lelkedre és a szellemedre is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top