Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy csodásabb áprilisra számíthat, mint sejtené

Az április ugyan bőven tartogat kihívásokat mindenkinek, ám ezek a csillagjegyek a jóból is bőven kivehetik a részüket. A horoszkópból megtudhatod, te vajon közéjük tartozol-e...

Az áprilisi esők hozzák a májusi virágzást. S ugyan a tavasz második hónapjában számos kihívás elé állítja az élet a csillagjegyeket, a Mars erőt, energiát, motivációt is ad a megoldáshoz. Ezeknek a csillagjegyeknek mindenképpen.

Április 3-án a Vénusz az Ikrek jelébe lép, és szokatlanul hosszú ideig (augusztus 7.) jár itt. Ötödikén a Bak jelében együtt áll a Jupiter és a Plútó, s ismételten csak szokatlan módon, erre még két alkalommal kerül sor idén. Április 19-én a Bikába lép a Nap, s néhány nappal később az újhold támogatja az új célokat.

A következő három csillagjegynek ezek a változások szerencsés eseményeket jeleznek. Mi mindenre számíthatnak áprilisban? Minden részlet kiderül a horoszkópból. Vajon te is köztük vagy? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, te is igazán boldog időszakra számíthatsz.

Ezek a csillagjegyek áprilisban nagyon sok jóra és szépre számíthatnak (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek áprilisban nagyon sok jóra és szépre számíthatnak (fotó: Getty)

A Bika örömében elsírja magát áprilisban

Kedves Bika! Nagyot fordul veled a világ április közepétől, hiszen jegyedbe lép a Nap, s innentől te leszel a bolygók kegyeltje. Az igaz, hogy még előtte uralkodó bolygód, a Vénusz kilép a jegyedből, de bánatra semmi okod, hiszen innentől kezdve a pénzügyeidben hoz neked szerencsés lehetőségeket. S mivel szokatlanul hosszú ideig jár az Ikrekben, jut időd bőven átgondolni a legfontosabb dolgokat. Persze, figyelj nagyon a pénzedre, gondold át, mire érdemes költened, hogyan használd. Profi vagy benne, menni fog neked! S különleges ajánlatot is kaphatsz áprilisban a munkáddal kapcsolatosan. Mindenképpen élj vele, hiszen ez igen ritka alkalom lesz…

Az Ikrek bőven flörtölhet áprilisban

Kedves Ikrek! Áprilisban szebbnek, boldogabbnak, s elégedettebbnek is érezheted magad a Vénusz bolygónak köszönhetően. Még inkább kedvet érzel, hogy ápold a legfontosabb kapcsolataidat. S ha másként most nem is teheted, írásban mindenképpen beszélgess amennyit csak lehetséges. Nem mellesleg legyél nyitott és őszinte, most csak így juthatsz előre. A Vénusz és a Mars közötti ragyogó fényszög támogat, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki magadból. Bölcs és okos meglátásaidért valósággal rajonganak érted a többiek. S ha közben flörtölni támad kedved? Nos, ez egy ilyen hónap. Most kedvedre teheted…

A Vízöntő hihetetlenül energikus áprilisban

Kedves Vízöntő! Napról napra érzed, mennyivel több az energiád, mennyivel frissebb és aktívabb vagy. A Mars valósággal felráz téged, és aktivitásra késztet. Viszont ez a megnövekedett energia agresszívvé, türelmetlenné is tehet téged, szóval figyelj rá, hogy értelmes dolgokra, sok mozgásra és valóban a javadra fordítsd. Az is biztos, hogy nagyon sok örömben és boldog pillanatban lesz most részed, szó szerint a bőrödön érezheted, hogy itt a tavasz. Felébred az életöröm, a kreativitás benned, s úgy érzed, most bármit elérhetsz. Így is van, nem tévedsz. Szóval, kalandra és tettekre fel! Sorsszerű fordulatokat hoz neked most az élet.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top