Horoszkóp

Áprilisi horoszkóp: nincs még vége a nehézségeknek

A Vízöntőben járó Mars és a Bika jegyében tartózkodó Uránusz bolygók közötti fényszögkapcsolatból arra lehet következtetni, hogy áprilisban olyan kihívások elé állít az élet, amelyeket nem könnyű elviselni. A havi horoszkóp szerint az alkalmazkodás is egyre problémásabb lehet...

Április hónapban a Vízöntőben járó Mars és a Bika jelében haladó Uránusz bolygó nehéz fényszöget alkot egymással. Mindenki egyre türelmetlenebb lehet, miközben épp a fegyelemre lenne a legnagyobb szükség. Könnyen lehet, sokan feszegetik majd a határokat, vagy szegik meg az előírásokat, ezért újabb kihívások elé állíthat mindenkit az élet. A türelem, a megfontoltság most különösen fontos. Még egy kis kitartást kér a horoszkóp mindenkitől, hiszen májusban már pozitívabb lehetőségeket jeleznek a bolygók…

Kos

Kos jegyűként még az is lehet, hogy ebben a csodálatos hónapban korlátozva érzed magad, amely nincs jó hatással az anyagi helyzetedre sem. Vissza kellene fognod a költekezést, és csak annyi dologra kiadni, amennyire feltétlenül muszáj. Nagyon jól tudsz most kommunikálni, különösen jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Az egészségedre, a testi épségedre jobban ügyelj, mint eddig bármikor.

Bika

Bika jegyűként olyan események történhetnek áprilisban, amelyek miatt oda lehet a híres nyugalmad. A siker azon múlik, mennyire tudod megőrizni ezekben a tébolyítónak bátran nevezhető helyzetekben a hidegvéredet. Nem kedvez az idő a külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, ebben is a sok minden változhat a korábbiakhoz képest. Anyagi ügyek terén a kiadások mellett bevételeid is lesznek.

Ikrek

Ikrek jegyűként ebben a gyönyörű tavaszi hónapban a legfontosabb feladat az egészségednek a megőrzése. Most sem a megelőzésre, sem a betegség kezelésére ne sajnáld a pénzt. Nem kedvez az idő ugyanakkor a bankkal, kölcsönnel, hagyatékkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. A kapcsolatok fontosabbá válhatnak, olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyek talán már jó ideje foglalkoztatnak.

Nehézségeket hoz az április még mindenkinek (fotó: Getty)

Nehézségeket hoz az április mindenkinek (fotó: Getty)

Rák

Rák jegyűként történjen bármi a nagyvilágban és a közvetlen környezetedben, nem szabad kapkodni, még kevésbé pánikba esni, mert ezzel csak a saját életedet teszed nehezebbé. Megeshet, hogy a munkában, megélhetésben történik olyan változás, amelyre talán korábban nem számítottál, és nem tehetsz mást, mint a kialakult helyzethez alkalmazkodsz. Valakinek a segítsége kellemesen meglephet.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként figyelmed fókuszában a megélhetésed áll most, amelyben olyan változások következhetnek be, amelyet talán még a legvadabb álmodban sem sejtettél volna. Megeshet, több olyan személy is lesz a környezetedben, akik miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Ám a közvetlen környezetedben akadnak olyanok is, akikkel elsősorban számodra fontos beszélgetéseket folytathatsz, s amelyek megnyugtatnak téged.

Szűz

Szűz jegyűként megeshet, hogy a munkában történnek áprilisban olyan változások, amelyek miatt átalakulhat a napi rutinod. De az is lehet, a kollégák között akad valaki, akivel fasírtba kerülhetsz. Esetleg a munka során találkozhatsz olyasvalakivel, aki az idegeidre mehet. A szerelmi viszonyok akkor működhetnek jól, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez, és a pénz nem lesz a központi téma köztetek.

A Mars és az Uránusz között fényszög feszültséget jelez (fotó: Getty)

A Mars és az Uránusz között fényszög feszültséget jelez (fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként számodra soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint április hónapban: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy a betegséget elkerüld, vagy azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. A szerelmi viszonyokban egymást érhetik a feszült helyzetek. Ám nagyon jól tudsz most kommunikálni, ezért megbeszélhetitek mindazt, ami foglalkoztat, ami bánt.

Skorpió

Skorpió jegyűként olyan változások várhatók ebben a hónapban, amelyek befolyással lehetnek a megélhetésedre. A hétköznapjaid is valószínűleg másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. Előfordulhat, hogy kölcsönösen türelmetlenebbé válhattok a társaddal, vagy a közvetlen környezetedben élőkkel. Neked kellene visszafogottan viselkedni, mert így kerülhető el a vita, a veszekedés. Az egészségedre mindenképp ügyelj.

Nyilas

Nyilas jegyűként egyik pillanatról a másikra alakulhat olyan helyzet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Megeshet, hogy egészségi problémával találod magad szembe, de az is lehet, hogy a munkádban történhetnek olyan változások, amelyek miatt nehezebbnek érzed most az életet. Nem kedvez az idő a külfölddel kapcsolatos ügyeknek, de a tanulmányok is nehezebbek, mint korábban.

A gyönyörű áprilisban sajnos még sok nehézség vár a csillagjegyekre (fotó: Getty)

A gyönyörű áprilisban sajnos még sok nehézség vár a csillagjegyekre (fotó: Getty)

Bak

Bak jegyűként talán nem lesz annyira feszült az április hónap, mint amilyen az előző volt. Kialakulhatnak ugyan még olyan szituációk, amelyek miatt emésztheted magad, és nehezebben jön álom a szemedre, de helyén van eszed, és jól tudsz kommunikálni, így megvédheted magadat. Megeshet, hogy egészségi probléma átmenetileg kivon a forgalomból. Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nagyon fontos most, hogy bármi is történik, ne rémüldözz. Őrizd meg a nyugalmadat, és vigyázz magadra, illetve sokat tehetsz a szeretteidért is. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. A munkában, megélhetésben is változásokra van kilátás. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, illetve csatasorba állítani azokat az ismerőseidet, akik segítségedre lehetnek az egzisztenciális kérdésekben.

Halak

Halak jegyűként előfordulhat, hogy nem teheted azt, mint eddig. Új helyzethez kell alkalmazkodni, amely talán a nehezedre esik. De ha körülnézel a környezeteden, rájöhetsz, hogy te még mindig igazán jó helyzetben vagy. Anyagi ügyeid hullámzó képet mutatnak áprilisban, mert a bevételek mellett olyan kiadásra is felmerülhet, amelyre nem számítottál. A párkapcsolatok akkor működnek, ha te alkalmazkodsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top