Horoszkóp

Mars-Vénusz együttállás a Szűzben. Különleges lehetőséget hoz a csillagjegyeknek

Nagyon különleges és viszonylag ritka égi esemény mutatkozik az égbolton szombaton este. A Mars és a Vénusz áll együtt, amely a férfias és a női energiák teljes összhangja is. Valódi baby boom várható ezen a napon. Szóval, aki babára vágyik, most teljesülhet a kívánsága. De nemcsak ebben különleges ez az együttállás. A horoszkópból kiderül minden fontos részlet.

Augusztus 24-én 18:56-kor a Szűz jelében randevúzik a Mars és a Vénusz. Ez egy elég ritka, de annál nagyobb jelentőségű együttállás, ami termékenységet szimbolizál, hiszen a Vénusz maga a petesejt, míg a Mars a hímivarsejt, vagyis éppen ez a baby boom időszaka is.

Ez a bolygóállás rendkívül jó hír azoknak, akik babára vágynak. Ám akiknél nem aktuális a gyermekvállalás, tegyenek meg mindent, amit a józan ész diktál… Ugyanakkor a Mars és a Vénusz együttállása nemcsak babát jelenthet, hiszen bármilyen értelemben hozhat termékenységet, például briliáns ötletek formájában is.

Minden csillagjegyet más és más módon érint ez az égi esemény. Nézzük, melyik jegynél, pontosan milyen módon!

Szombaton a Mars-Vénusz együttállása különleges lehetőséget mutat (iStock)

KOS

Kos jegyűként, bolygód a Mars augusztus 18-án lépett a Szűzbe. Azóta érzékeled, hogy sokkal több a türelmed a precíz feladatokhoz, ami csak felfokozódik a Vénusz csatlakozásával. A két bolygó együttállása sikereket ígér a munkádban. Ne csodálkozz, ha a munkatársaidtól jóval több elismerést kapsz. Most az ő dicséretük jobban esik, mint a főnöködé. A Mars-Vénusz együttállásnak köszönhetően átértékeled, sőt felértékeled a kollégáiddal való jó kapcsolat ápolását. Végre kialakul az az összhang, ami elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez.

BIKA

Bika jegyűként Vénusz a te bolygód, ezért mindig érzékenyen érint, hogy hol jár, ott hogy érzi magát. 21-én a Szűzbe lépve békét és kiszámíthatóságot hoz neked. Ez nem csupán megnyugtató, hanem egyenesen biztonságot adó konstelláció is. 24-én a Marssal együtt állva életigenlést és optimizmust szimbolizál nálad. Ebben a pozitív hangulatban könnyebben rászánod magad a babavállalásra. Amennyiben ez még vagy már nem aktuális, más szinten is élvezheted a Mars-Vénusz együttállást: remek ötletek pattanhatnak ki a fejedből.

IKREK

Ikrek jegyűként egyszerre frusztrálhat, és inspirálhat a Mars-Vénusz együttállás. Frusztráló lehet, mert ingatlanügyben vagy családi kérdésben lépned kell. Nem húzhatod tovább az időt. Inspirálhat is, mert az együttállás „megtermékenyítően” hat rád, vagyis hirtelen rátalálhatsz arra a megoldásra, ami mindenkinek megfelel. Eddig éppen az okozhatta a legtöbb fejtörést, hogy vagy neked, vagy az érintett rokonaidnak nem tetszett az otthonotokat érintő változás. De most ragyogó esélyek nyílnak a „win-win” helyzet kivitelezésére.

A baby boom napja a szombat… (iStock)

RÁK

Még tart a nyár, ezért Rák jegyűként nem kellene máris begubóznod. A szombati Mars-Vénusz együttállás kifejezetten kedvez az utazásnak. Szedd a cókmókodat, és nevezz be legalább egy hétvégi kiruccanásra. Nem fogod megbánni. Ezzel párhuzamosan tanulmányi téren is kedvező esélyeket mutat ez az együttállás. Ha tanulsz, jobb kedvre derít, ha nem tanulsz, akkor kedvet csinál a tanuláshoz. Mindegy, hány éves vagy, mindegy, hány diplomád van már, mindig jöhet olyan téma, amiben érdemes elmélyülnöd. Semmiképp se hagyd ki!

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként a Mars és a Vénusz a pénztárcádban „randevúzik”. Ez egyértelműen anyagi gyarapodást jelez. Megtermékenyítő hatásuk nemcsak babavállalás szempontjából igaz, hanem bármilyen más értelemben is. Úgy tűnik, nálad pénz áll a házhoz, aminek több forrása is lehet: fizetésemelés, új, jobban fizető állás, örökség, vagy egyszerűen olcsóbban jutsz hozzá valamihez. Nem szabad lebecsülnöd azt a kedvezményt, amire szert teszel. Azt a hibát sem szabad elkövetned, hogy legyintesz, mert inkább a lottó főnyereményre számítottál.

SZŰZ

Szűz jegyűként számodra igazán nagyszerű hír, hogy a Szűzben lesz a szombati Mars-Vénusz együttállás. Vagyis nálad „randevúzik” a két bolygó. A Mars erőt, lendületet és ambíciót, a Vénusz szépséget, kívánságot és kis szerencsét hoz neked. Ez a két minőség most nemcsak összefér, hanem „frigyük” összeadódva támogat téged. Bármilyen célod elérésében hatékony segítséget nyújtanak. Persze az első lépés, hogy legyen célod (Mars), aztán a második, hogy vágyj erre a célra (Vénusz). Szóval ülj le, tűzz ki, és fogalmazz meg olyasmit, ami most igazán vonz téged.

A Szűz jelében áll együtt a Vénusz és a Mars bolygó (iStock)

MÉRLEG

A Szűzben együtt álló Mars és Vénusz kijózanodást szimbolizál. Itt az ideje, hogy Mérleg jegyűként végre leszállj a felhőcskédről, és elkezdd számba venni a tényeket. Nincs azzal baj, ha idealista vagy, és hiszel a jóságban. A Szűz föld jegy, ami a realitás talajára hoz le téged. Ne bánd! Eredményeket csak úgy érhetsz el, ha összeszedetten, kitartóan és elkötelezetten munkálkodsz. Pontosan ebben segít a Mars-Vénusz együttállás téged, miközben titkokat és csábítást is szimbolizál. Ezt kivédheted, ha nem titkolózol, és nem csábulsz el…

SKORPIÓ

Mars a férfi, Vénusz a női minőség. Együttállásuk szerint van férfi és nő barátod is, vagy férfias és nőies barátod. Skorpió jegyűként mindkettő fontos az életedben. Kérdés, hogy ők ismerik-e egymást, féltékenyek-e a másikra, rivalizálnak-e egymással. Legyél tisztában azzal, hogy konfliktust okozhat a szeretetedért folyó harc, ugyanis Vénusz = szeretet, Mars = harc. Rajtad múlik, hogy ez az egész mennyire mérgesedik el. Szerencsére aggódnod nem kell, mert könnyedén békét teremthetsz, ha mondjuk, távol tartod őket egymástól.

NYILAS

Nyilas jegyűként ez a mostani Mars-Vénusz együttállás megtermékenyítően hat a jövődre. Könnyen lehet, mostanában nem láttál célt, nem motivált kellően semmi. Ennek most vége. Kitűzhetsz új célokat, és találsz belső motivációt is hozzájuk. Bár tény, hogy a Szűzben együtt álló bolygók olyan precizitást kívánnak tőled, ami nem a te stílusod, de most megéri erőt venni magadon. Nem lesz ugyanis elég fejben kitalálni, hogy merre haladj, le kell írnod mindezt. Rajzolj térképet a kincses szigetedhez. Ha kalandnak veszed, könnyebben is megy.

A Vénusz és a Mars együttállása a női és a férfi energiák találkozása (iStock)

BAK

Bak jegyűként ez a nyár meglehetősen keszekusza volt. Jólesik egy kis megnyugvás, kiszámíthatóság. És éppen ezt hozza neked a Mars-Vénusz együttállás. A Szűz jegy, a Bakhoz hasonlóan higgadt, józan és szorgalmas. Egyik sem várja a „sült galambot”, hanem hajlandó tenni a sikerért. A Szűzben együtt álló bolygók emiatt jelentenek számodra ismerős érzéseket és konkrét helyzeteket. Végre a saját tempódban, sürgetés nélkül, kellően átgondolva vághatsz neki az év hátralevő időszakának. Nyugodtan tervezz, kalkulálj, számolj!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként filozófiai, erkölcsi, etikai, sőt morális kérdések foglalkoztatnak a Mars-Vénusz együttállás szerint. Szerencsére a Szűz jegyében együtt állva hozzák magukkal a kellő józanságot is. Szóval jó esélyeid vannak, hogy tárgyilagosan szemléld az adott kérdést. Meglehetősen széles spektrumon mozog a téged izgató téma. Valószínűleg kapcsolatos valamilyen csalódással, veszteséggel is. Sajnos az is veszteség, ha valakiben csalódnod kellett, hiszen elveszíthetted az illúziót, hogy bízhatsz a másikban, és bármiben számíthatsz rá.

HALAK

Halak jegyűként vajon egyszerre két vasat tartasz a tűzben? Tud erről a párod? Ne ijedj meg, nem arról van szó, hogy hűtlen lennél. Inkább arról, hogy a szerelem mellett van valami más is, amibe szerelmes vagy. Lehet ez a munkád, a hivatásod, a küldetésed. Ezt kellene elfogadtatnod a pároddal. Hidd el, a Mars-Vénusz együttállás segít neked. Amennyiben nincs még párod, a szombati konstelláció szerint egyszerre két jelentkező is érkezik. Nem lesz könnyű választanod közülük, mert mindkettő vonzó, izgató. Jobb lenne, ha az időre bíznád a döntést…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top