Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. augusztus 19-25. – Csillogó lehetőségeket ígérnek a csillagok

Augusztus harmadik hete nem csupán a hosszú hétvége miatt örömteli. A Mars és a Vénusz együttállása termékeny ötletek jelent, nem mellesleg a babavárást is erősen támogatja. A „baby-boom” mellett más nagyszerű fényszögek is támogatják most a csillagjegyeket. Minden részlet a heti horoszkópban.

Augusztus harmadik hete ünneppel indul, ezért a munkahét valójában csak háromnapos lesz. Persze, csak azoknak, akik nem a szabadságukat töltik épp. A bolygók állása nagyszerű pillanatokat, sok örömet, lelkesedést, aktív pihenést ígér. A hétvégén együtt áll a Vénusz és a Mars bolygó, mely a gyermekáldásra vágyóknak hozhat sikert. Persze, a termékenység az ötletekre, az inspirációkra is éppen ennyire érvényes a különleges bolygóállásnak köszönhetően. Már csupán önmagában ezért is érdemes az újabb heti horoszkóp javaslatait elolvasni és megfogadni.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként ennél jobban nem is indulhatna a heted. A hét elején nem csak a hosszú hétvége második felvonása miatt leszel feldobódva, hanem egy szabályos bolygóháromszög miatt is. Ebből töltődj fel, hogy a hét folytatására is maradjon a lendületből. A hét közepén a föld dominancia teherbíróvá tesz, ami elismerést hoz magával. Közben kicsit lelassulsz, ami jót fog tenni: végre kapkodás nélkül dolgozhatsz. Hétvégén az Ikrek Hold felélénkíti a társasági életedet, míg a Mars-Vénusz együttállás „baby-boom” hatást ígér…

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként mindegy, hogy a töltődésnek milyen formáját választod, a lényeg, hogy a hét elején, a hosszú hétvége második felében kapcsolódj ki! A tüzes bolygóháromszög szerint aktív programra szavazol. Szerdától egyre jobban dominál a föld elemi energia: szerdán a Hold és a Vénusz, pénteken a Nap lép át föld jegybe. Ettől valósággal megszáll a nyugalom, ami a legjobb hatással lesz rád. A hétvégéd ellentmondásosnak ígérkezik: a Mars-Vénusz együttállás kreativitást, a Hold-Jupiter szembenállás pénzügyi kihívást hoz neked.

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként nagy hatással lesz rád valaki a hét elején. Amennyiben párkapcsolatban élsz, vigyázz, ne legyen oka a párodnak féltékenykedni! Szerdán indul a munkahét: nem meglepően zsúfolt és eseménydús lesz. Jó fényszögek szerint jól fogod viselni. Szerdán a Vénusz, pénteken a Nap lép a Szűzbe, ami családon belüli változásokat jelez, vagy az ingatlan ügyeid vesznek fordulatot. Mindez elvonhat a munkádtól. A hétvégédet megmérgezheti egy Hold-Jupiter szembenállás, ami feleslegesen heves veszekedésre, sértődésre ad okot.

Különleges lehetőségeket ígér ez a különleges hét (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként végre jól alakulnak a pénzügyeid, ami felvillanyoz, és jó hatással lesz a kedélyállapotodra. Ezzel jól indul a heted, és nemcsak a hosszú hétvége miatt mosolyogsz sokat. Mindössze három munkanap jön. Ha gördülékenyen akarsz haladni, fogalmazz pontosan! A félreértés most az a luxus, ami rengeteg idődet elrabolja. Közben a tanulás, illetve a tanulságok levonása is fontos. Hétvégén a Mars-Vénusz együttállás utazásra csábít. Ne állj ellen! Nem kell messzire menned ahhoz, hogy jól érezd magad…

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként kitűnő hangulatban hoznak téged a hétfői és a szerdai kitűnő fényszögek. Jogosan bizakodsz, végre jönnek az eredmények. De ne hagyd abba a kitartó és céltudatos munkát, mert akkor megáll a kedvező folyamat! A hét második felében fokozatosan lelassulsz, ami arra jó, hogy ne rohanj, hanem legyen időd a tervezésre. Aktuálissá válik a jövőd megalapozása, a föld dominancia segít most a józanságban. Hétvégén menj vidám társaságba. A sok nevetés a leghatásosabb gyógyszer mindenféle fáradtság és nyomasztó gond ellen.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként aktívan, mozgással, kirándulással, sportolással érdemes töltened a hosszú hétvége második felét. Szerdától ráérsz komolynak, megfontoltnak és hatékonynak lenni. Kitűnő égi hír számodra, hogy szerdán a Vénusz, pénteken a Nap lép a Szűzbe. Előbbi azért jó hír, mert Vénusz kis szerencsét hoz neked, utóbbi pedig a születésnapod közeledtét jelezi. A szombati Mars-Vénusz együttállás a „baby-boom” szimbóluma, ami nemcsak gyermekáldást jelenthet, hanem bármilyen megtermékenyítő ötletet, ihletet…

A hétvégén együtt áll a Mars és a Vénusz… (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként annyi meghívást kapsz a hét elején, a hosszú hétvége második felében, aminek képtelenség eleget tenni. Az legyen a fő szempont, hogy van-e kedved hozzá. Szerdától nagyot változik a világ, mert szerdán a Vénusz, pénteken a Nap lép a Szűzbe, ami precizitást és józanságot hoz neked (is). Innentől könnyebb lesz koncentrálnod az aktuális feladataidra. A hétvége is ennek jegyében telik, amit a szombati Mars-Vénusz együttállás csak megerősít. Haladj a saját tempódban, akkor is, ha ez sokkal lassabb, mint korábban.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként nem lesz könnyű a hét elején lazítanod, mert folyton a jövő foglalkoztat. Nem baj, ha tervezgetsz, most lesz rá időd. Szerdától vedd észre, hogy milyen sok ember drukkol neked, és milyen sok szövetségesed van. A hét második felében a párod, vagy ha még nincs, akkor egy számodra fontos személy véleményét figyelembe kellene venned. Akkor is, ha elsőre nem tetszik. Hétvégén a szombati Hold-Jupiter szembenállás óvatosságra int a pénzügyek terén. Nem szabad költekezned, nehogy mínuszba menj!

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként fel leszel dobva hétfőn és szerdán a szuper fényszögeknek köszönhetően, amelyek motiválók és lelkesítők rád nézve. Bármi, ami most kipattan a fejedből, megoldást jelenthet olyan kérdésre, ami egy ideje foglalkoztat. A hét közepétől egyre több figyelmet kell a karriered építésére fordítanod. Apró lépésekkel kellene haladnod, amiben segítenek a Szűzbe lépő bolygók: szerdán a Vénusz, pénteken a Nap, majd a szombati Mars-Vénusz együttállás. Azonban egy Hold-Jupiter szembenállás konfliktusra utal.

Inspiráló ötleteket, és babaáldást hoz a Mars-Vénusz együttállása (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként téged nem a hét eleji szuper fényszögek villanyoznak fel, hanem a hét középiek, és persze a Szűzbe lépő bolygók is: szerdán a Vénusz, majd pénteken a Nap. Ezek azt a fajta praktikus szemléletet hozzák, ami neked a legtesthezállóbb. Ettől megnyugszol, és biztonságban érzed magad. De ne ess túlzásba, és semmiképp se vessz el a részletekben, mert ezek megakaszthatják a kedvező folyamatot. A szombati Mars-Vénusz együttállás megtermékenyítően hat rád. De ez nem csak gyermekvállalás szempontjából igaz…

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként csodálsz valakit a hét elején. Vigyázz, nehogy félre értse, vagy nehogy kalamajkába keveredj miatta. A hét közepén, a rövid munkahéten fejtörést okoznak a kiadások megregulázása. Vannak olyan kiadások, amiket nem tudsz megúszni, emiatt nem is érdemes bosszankodnod. Kellő józansággal mindent meg tudsz finanszírozni. Ebben segítségedre lesznek a Szűzbe lépő bolygók: szerdán a Vénusz, pénteken a Nap. Hétvégén a szombati Mars-Vénusz együttállásra is számíthatsz, de jobb lenne, ha nem csak erről szólna minden…

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként ennek a hétnek két fő motívuma lesz: az egyik a párkapcsolatod, vagy annak a hiánya. Folyamatosan lépnek a Szűz jelébe a bolygók. Előző vasárnap a Mars kezdte a sort, majd szerdán a Vénusz, pénteken a Nap követi a példáját. És végül a csúcspont a szombati Mars-Vénusz együttállás lesz. Ez mind arra sarkall, hogy tiszteld jobban, becsüld meg a párodat. Ha nincs még, akkor nyisd ki a szemedet és a szívedet! A másik a szombati Hold-Jupiter szembenállás által fémjelzett családi kihívás: törődj velük többet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top