Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. március 25-31. Vasárnap óraátállítás, a Halakba lépő Vénusz szerelmi titkokat rejt

Ne felejtsd el, vasárnap ismét előre kell állítani az órákat, kezdődik a nyári időszámítás. Előtte még a Vénusz a Halakba lép, szerelmi titkokat hozva magával, az Ikrekbe lépő Mars pedig felpezsdíti a csillagjegyek baráti és társasági életét. Mi minden vár rád március utolsó hetében? Megtudhatod a horoszkópból.

KOS

kos heti horoszkópMárcius utolsó hetének első napjai lendületet hoznak magukkal. A Nyilas Holdnak köszönhetően végre egy lelkesítő hétfő. Kedden este Vénusz a Halakba lép, és azt jelzi, hogy valamit titokban kellene tartanod. Kezeld diszkréten, máskülönben te kerülhetsz bajba. A hét közepén a munkahelyeden alkalmad nyílik bizonyítani, hogy jó munkaerő vagy. Hétvégén kezdődik a nyári időszámítás, vasárnap hajnalban órát kell állítani. Ráadásul bolygód, a Mars az Ikrekbe lép, felpezsdítve ezzel a társasági életedet.

BIKA

bika heti horoszkópNe csodálkozz, ha a hét elején nehezen találod a motivációt! Kedden este bolygód, a Vénusz átlép a Halakba, ami kedves, baráti gesztust jelent. Ez egyszerre lesz megható és meglepő. Szerdától a Hold is számodra kedvezőbb pozícióban lesz, amitől ismét elemedben érzed magad, és megnyugszol. A hét legeredményesebb napjának a péntek látszik a dupla bolygóegyüttállás (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) miatt. Egész hétvégén a Hold, vasárnaptól a Mars is levegős jegyben jár. Szóval ki kéne menned a levegőre…

IKREK

ikrek heti horoszkópLegyél észnél a hét elején! Vigyázz, hogy a flört ne legyen félreérthető egyik fél számára sem. Kedden dupla nehéz fényszög szerint (Hold–Merkúr, Hold–Neptunusz) mindez a munkád rovására mehet, jó lenne megelőznöd. Csütörtökön bolygód, a Merkúr végre elindul előre, innentől könnyebbé válik a kommunikáció, de még mindig nem lesz tökéletesen gördülékeny. A hónap utolsó napját nagyon fogod kedvelni, mert a Mars az Ikrekbe lépve erőt és ambíciót hoz neked. Sajnos türelmetlenséget is…

heti horoszkóp 2019. március 25-31.

Figyelem! Vasárnap óraátállítás (iStock)

RÁK

rák heti horoszkópIzgatottság uralkodik el rajtad a hét elején, aminek oka, hogy kedden este Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Halak jelébe. Innentől kitűnő fényszöggel és szerencsével támogat téged. Hidd el és használd fel ezt a kedvező konstellációt! Ezek után ne lepődj meg, ha a hét közepén rengeteg bókot kapsz. A jó gondolatok jó kisugárzást és jó visszajelzést hoznak. Hétvégén ne felejtsd el, hogy vasárnap hajnalban indul a nyári időszámítás, és át kell állítani az órákat. Este tovább lesz világos.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópA Nyilas Holdnak köszönheted, hogy kitűnő hangulatban ugrasz fejest március utolsó hetébe. De ne várd el, hogy mások hozzád hasonlóan lelkesek legyenek! Kedden látszik, egyesek fanyalogni fognak. Ne sértődj meg! Ez neked amúgy sem új. Szerda délutántól a Bak Hold szerint meglepően összeszedetten tudsz dolgozni. Ez a munkabírás olyasmire is jó lehet, amit tolsz magad előtt egy ideje. Pénteken leszel a leghatékonyabb. Március utolsó hétvégéjén a szerelemé a főszerep. Randizz, csinálj közös programot!

SZŰZ

szűz heti horoszkópA magánéleted okoz fejtörést a hét elején – különösen kedden. Nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod. Lehet, okosabb lenne szabadságot kivenni. Amennyiben ez nem megoldható, ne vidd be a gondjaidat a munkahelyedre! Szerda délutántól szerencsére visszanyered az egyensúlyodat. Péntek lesz a kedvenc napod a dupla bolygóegyüttállás (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) miatt. Hétvégén búcsúzik a március. Vigyázz az egészségedre, öltözz rétegesen és vízállóan – javasolja a Vízöntő Hold és az Ikrekbe lépő Mars.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópÉlénk lesz a társasági életed a hét elején, és épp emiatt kéne minél több eszmecserébe bekapcsolódnod. Így biztos, hogy nem maradsz le a fontos információkról. A hét legnagyobb égi eseménye a te szempontodból, hogy kedden este bolygód, a Vénusz jegyet vált, és belép a Halakba, ami a munkahelyi légkörre lesz jó hatással. Innentől szolidárisabbak lesznek a kollégák. Egész hétvégén a Hold, vasárnaptól a Mars is levegős jegyben jár, ami egyértelműen levegős, szabadtéri programra csábít.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópFontos a pénz. Fontos, hogy megszámold. Jól teszed addig, amíg nem viszed túlzásba, és nem kezdesz aggódni. Erre hajlamosít hét elején ugyanis a Hold. Szerencsére kedden este a Vénusz átlép a Halakba, ami kifejezetten jót tesz neked. Innentől az aggodalmat felváltja az optimizmus. A hét második felében a Bak Hold megkönnyebbülést hoz, és végre jobban tudsz összpontosítani a munkádra. A hétvégéd a családról szóljon! A szüleid, az idős rokonok alig várják, hogy láthassanak – jelzi a Vízöntő Hold.

NYILAS

nyilas heti horoszkópMárcius utolsó hetének elején egyszerre leszel lelkes és érzékeny. Utóbbit kedden dupla kellemetlen fényszög (Hold–Merkúr, Hold–Neptunusz) okozhatja. Sajnos a derűd elillanhat, persze csak akkor, ha hagyod. Kedden este a Vénusz, a szépség bolygója betoppan az otthonodba, és valami vagy valaki szépet hoz magával. A hét második felében ne keress kifogásokat, koncentrálj a munkádra! Hétvégén, vasárnap az Ikrekbe lépő Mars izgalmas találkozást ígér. Hogy ebből szerelem vagy konfliktus lesz, még rejtély.

heti horoszkóp 2019. március 25-31.

Szerelmi titkokat hozhat a Halakba lépő Vénusz (iStock)

BAK

bak heti horoszkópEz már március utolsó hete. A hét elején teszed a dolgod, de nem látod az érelmét, ami alapból nem zavar, de most igen. Szerda délutántól magadra találsz, a Bak Hold magával hozza a megnyugtató érzést, hogy mégis van értelme hajtani, dolgozni. Péntek lesz ennek a csúcs pontja a dupla bolygóegyüttállás (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) szerint. A hétvégére mindenképpen tervezz kirándulást, sétát, kertészkedést! Levegős jegyben jár a Hold, vasárnaptól a Mars is, ami kedvez szabadtéri programoknak.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópMozgalmasan búcsúzik a március: két bolygó vált jegyet a héten, ami változásokat szimbolizál. Kérdés, hogyan fogadod a változást. Kedden este a Vénusz, a Kis szerencse, a szépség és a szeretet bolygója kilép a Vízöntőből. Ettől érezhetnéd magad kevésbé szerencsésnek, szépnek és szerethetőnek, de ne tedd! Szó sincs ilyesmiről. Vasárnap reggel a Mars átlép az Ikrekbe, ami rád inspirálóan hat, a közérzeted és a kedélyed is óriásit javul. Visszatér az életkedved, és március összességében derűsen ér véget…

HALAK

halak heti horoszkópÉpíteni szeretnéd a karrieredet a hét elején. Jól teszed, ha terveket készítesz, de közben ne mulaszd el a jelen pillanatát sem. Ne rohanj, ne mérgezd a jelent a jövő miatt! Kedden este a Vénusz, a Kis szerencse, a szépség és a szeretet bolygója belép a Halakba. Innentől szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magad. Hétvégén kezdődik a nyári időszámítás, és át kell állítani az órákat. Vasárnap az Ikrekbe lépő Mars felpörgeti az ingatlanügyeidet. Végre átbillensz a holtponton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top