nlc.hu
Életmód

Különleges bolygóegyüttállás

Dupla randi: mit hoz a kettős Vénusz-Mars együttállás?

2022-ben a sok kettessel összhangban dupla randi lesz az égen. Egészen szokatlan módon, egymás utáni két hónapban, egymás utáni jegyben áll együtt a Vénusz és a Mars. Hogyan hat ránk vajon ez a kettős bolygóegyüttállás?

Az első Vénusz-Mars bolygóegyüttállás két nappal Valentin-nap után: február 16-án, a második 2 nappal nőnap előtt: március 6-án történik. Az első a Bakban, a második a Vízöntőben. Ez a kettő igencsak eltérő stílust és érzést hoz. Ennek ellenére igencsak megmozgatja minden jegy fantáziáját a női-férfi kapcsolatokban.

Miközben ez az együttállás a termékenység szimbóluma is. Hiszen Vénusz a petesejt, Mars a hímivarsejt. Ez remek hír azok számára, akik babát szeretnének. Ám akiknél nem aktuális a gyermekvállalás, tegyenek meg mindent, amit a józan ész diktál! Ugyanakkor ez a bolygóegyüttállás nem csak babát jelenthet. Szóval bármilyen értelemben hozhat „termékenységet”.

Ez a különleges együttállás mindenkit más-más módon érint. Nézzük, hogy melyik jegynél, pontosan milyen módon!

Naprendszer bolygói

Vénusz-Mars bolygóegyüttállás (Fotó: Pixabay)

KOS

A két bolygóegyüttállás neked totál eltérő területen hoz esélyt. Az első, február 16-án a karriered és/vagy a jövőd megalapozásában. Ez nem szerelmes randit vagy gyermekfogantatást hoz. Inkább „megtermékenyítő” ötletet. Nyisd ki a szemedet és füledet! Nehogy elszalaszd az információt!

A második Vénusz-Mars együttállás női és férfi szövetségeseket mutat. Vedd észre, és értékeld, hogy vannak, akik drukkolnak neked! Maga a tudat is óriási erőt adhat. Közben a gyermekáldás is ott lebeg, kérdés, hogy aktuális-e.

BIKA

Kimondottan jól érint a február 16-i Vénusz-Mars együttállás, mert megszáll a béke. Úgy érzed, hogy rend van a világodban. Ebben a kiegyensúlyozott lelkiállapotban érdemes tervezgetni és dönteni. Akár továbbképzésről, akár külföldről.

A március 6-i együttállás már frusztrálóbbnak ígérkezik. A munkahelyeden a nő (Vénusz) és férfi (Mars) kollégák összefognak ellened. Legalábbis te így éled meg. Mielőtt paranoiássá válnál, vizsgáld meg, hogy jogos-e a frusztrációd, vagy csak túlterhelt vagy?!

IKREK

A február hiába rövid hónap, neked rengeteg kiadásod van. Erről szól a február 16-i Vénusz-Mars együttállás is. Nem szabad, nem szabadna extra költségekbe verned magad. Ha nem fogadod meg az égi tanácsot, hamar mínuszba mehetsz.

A március 6-i bolygóegyüttállás sokkal kedvezőbb lesz a számodra. Fantasztikus inspirációt kapsz. Szellemi értelemben megtermékenyítő ötlet pattan ki a fejedből. Annyira zseniális, hogy magad is meghökkensz. A megvalósításhoz az ellenkező nem segítségére lesz szükséged.

RÁK

Nem fog érzéketlenül hagyni a február 16-i Vénusz-Mars együttállás. Megdobban a szíved akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha egyedül. Előbbi esetben meg kéne előznöd a féltékenységből fakadó balhét. Utóbbi esetben ne lepődj meg, ha erősen erotikus töltésű lesz az élmény!

A március 6-i együttállás a szerelem költséges oldalát mutatja meg neked. Iszonyatosan sokat költhetsz a szerelmedre, hacsak nem kapcsolsz időben. Gyászos hangulatba kerülsz, ha felesleges kiadásokba vered magad.

OROSZLÁN

Józanságot és mértékletességet szimbolizál a február 16-i Vénusz-Mars együttállás. Pont erre van szükséged, mert hajlamos lennél túlzásba esni otthonszépítés és/vagy utazás tervezés terén. Jól tennéd, ha még nem hoznál döntést.

Március 6-án is együtt áll a Vénusz és a Mars. Ekkor a szerelmi életedet kavarja fel rendesen. Nagy hatással lesz rád valaki. Nem kötelező vele összejönnöd. Másképp is hathat rád. Lehet, hogy a stílusa, az életfelfogása, a könnyedsége felbátorít, hogy megtegyél egy lépést…

SZŰZ

A gyermekáldás igazán nagyszerű dolog, ha aktuális. De ha nem, akkor fejtörést okozhat. Erről szól a február 16-i Vénusz-Mars együttállás nálad. Felnőttek vagytok, felelősségteljes döntést kell hoznotok. Jó esetben előre, és nem utólag.

Március 6-án a második Vénusz-Mars együttállás a munkatársaiddal való kapcsolat minőségére világít rá. Nem könnyű női és férfi kollégákkal jól kijönni. Mindenkinek más a stílusa és a stressztűrő képessége. Az együttállás szerint viszont több a közös pont, mint korábban hitted…

bolygóegyüttállás Vénusz Mars horoszkóp

Fotó: Getty Images

MÉRLEG

A Vénusz-Mars együttállás február 16-án neked családon belül jelez egyetértést. Bár nem biztos, hogy egyet fogsz érteni a többiekkel, de ők közös álláspontra jutnak. Különösen abban lesznek egy véleményen, hogy neked mit és hogyan kellene csinálni.

A március 6-i együttállást már sokkal testhezállóbbnak fogod megélni. Optimizmusod ismét topon lesz. Miközben a gyerekvállalás is intenzíven fog foglalkoztatni. Okosan kell mérlegelned, hogy eljött-e az idő, vagy még érdemes lenne várni egy kicsit.

SKORPIÓ

Az égi folyamatok azt javasolják, hogy február 16-án kapcsolódj be minél több beszélgetésbe. Ugyanis olyan információk birtokába juthatsz, amelyek „megtermékenyítőek” lesznek. Nem tudhatod előre, hogy hol hallasz olyasmit, ami megoldást hoz neked.

A március 6-i Vénusz-Mars együttállás már ingatlan témában mutat neked utat. Ez elsőre nem fog tetszeni. Valószínűleg ki kell lépned a komfortzónádból. Hiába ódzkodsz, meg kell tenned valamit, ha eleged van a megrekedésből. Nem kell sietned. Csak ne állj ellen!

NYILAS

Megtermékenyítően hat a pénztárcádra a február 16-i Vénusz-Mars együttállás. De mielőtt elhamarkodottan igent mondanál, fontold meg, hogy van-e szabad kapacitásod! Attól, hogy valami jól fizet, még nem biztos, hogy el tudod vállalni.

A március 6-i együttállás utazásra vagy tanulásra csábít. Tuti, hogy lelkes leszel. Főleg azért, mert olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyek szokatlanok és izgalmasak. Jó lenne, ha találnál társakat ezekhez. Együtt minden sokkal vidámabban és könnyebben megy.

BAK

Rendkívül jót jelez neked a február 16-i Vénusz-Mars együttállás. Kiteljesedhetsz: a női (Vénusz) és férfi (Mars) minőség az egység érzését szimbolizálja. A Bakban ez az együttállás a női rajongást ötvözi a férfi ambícióval. Ebből garantáltan valami nagyszerű sül ki. A te céltudatosságoddal átitatva biztosan sikerre visz.

A március 6-i együttállás ennek szoros következményeként már bevételt is eredményezhet. Természetesen kapkodnod nem kell, és nem is szabad. Szükséged lesz a híres kitartásodra…

VÍZÖNTŐ

Furcsa módon a február 16-i Vénusz-Mars együttállást nem fogod érzékelni. Persze valami mocorog, de nem elég konkrét, nem megfogható. Legyél kicsit türelmes, és eljön a te időd!

A március 6-i együttállás a Vízöntőben már rólad és neked szól. Végre összeáll a kép benned. Azonban jobb, ha nem támasztasz hatalmas elvárásokat önmagaddal, illetve a sorssal szemben. Okosabban tennéd, ha jó szokásodhoz méltóan felemelnéd a tekintetedet, és engednéd, hogy a kreativitásod vezessen. Ebben te utolérhetetlen vagy.

HALAK

Nyisd ki a szívedet! Akkor is, ha még nincs itt a tavasz! A Vénusz-Mars együttállás arra jó, hogy bevonzd és/vagy megéld a szerelmet. Ha van már párod, akkor vele. Ha még nincs, akkor egy újjal. A február 16-i együttállás józanabb.

Ám a március 6-i veszélyesebb csábításról szól. Lehet illegális. Semmiképp se menj bele olyasmibe, ami nem méltó! Hiszen ismered magad: képtelen vagy bujkálni, hazudozni. Azt is pontosan tudod, hogy belebetegszel, ha valamit tartósan titkolnod kell. Ez nem a te stílusod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top