nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenetek az álmaidban

Sorsfordító ötletek érkezhetnek az álmaidban

Gyerekként megtanították, hogy az álmaid nem valósak. Felnőttként pedig szerencsés, ha megtanulsz kapcsolódni hozzájuk, mert sokat tanulhatsz belőlük.

Bármilyen megközelítésből vizsgálod a saját álmaidat, nem jársz rosszul vele. A modern pszichológia is tudja, hogy az álmaid elemzésével szembesülhetsz problémákkal, megoldásokkal. Az ősi sámánhitben mindig fontos szerepe volt az álmoknak. És amikor a spirituális fejlődés, az én-keresés útjára lépsz, akkor sem kerülheted ki a saját álmaidat.

alvó nő

Fotó: Unsplash

Az agy csodálatos működése

Az alvás során az agyunk azt a rengeteg információt dolgozza fel, rendszerezi, ami napjaink során a látóterünkbe kerül. De ezen túl dolgozik az érzelmeinkkel, és azokkal a tapasztalásokkal is, amik nem tudatosultak bennünk: és ez sokszor az érzékeink feletti világ. Így történhet az, hogy az angyalok üzenete képi formát ölt, amin keresztül megértheted, hogy mit üzennek neked.

Miért üzennek neked?

Lehet, hogy a meditációd során szólítottad meg őket: akarva, vagy akaratlanul. Lehet, hogy az általad használt kristályok vonzották őket hozzád. De lehet, hogy annyira stresszes vagy, vagy olyan szomorú, nehéz időszakon mész keresztül, hogy éppen most van szükséged angyali útmutatásra. Persze megfejteni nem mindig egyszerű, de amikor felismered, hogy mit kaptál, már jó érzéssel tölt el, hogy valaki figyel, vigyáz rád.

Fejtsd meg az üzenetet

Nem biztos, hogy pontosan képes leszel dekódolni, de ha már elgondolkozol, és valamilyen következtetésre jutsz, előrébb leszel, hiszen szembenézel a problémákkal.

  • Hétköznapi teendők, életmód – ha erről álmodsz, idézd fel a részleteket. Szűrd ki, mivel foglalkoztál álmodban, volt-e utalás a megoldásra. Apró részletek hozhatnak nagy felismerést.
  • Gyógyítás – múltbéli traumákra hívja fel a figyelmet, amivel foglalkoznod kell, de utalhat arra is, hogy mire fókuszálj, hogy megelőzd a bajt.
  • Kreatív ötletek – ébredés után mindig jegyezd fel őket, hiszen olyan újító gondolatok is lehetnek köztük, amik az egész életedet megváltoztathatják.
  • Figyelmeztetés – veszélyes helyzetekre, emberekre hívhatja fel az őrangyalod a figyelmedet. Ne hagyd figyelmen kívül a vészjósló álmokat!
  • Jövőbeli képek – ne vedd őket jóslatnak, ezek iránymutatások, amik lehetőségekre, teendőkre hívják fel a figyelmedet.
  • Bátorítás – ne feledd, hogy ki vagy, és mire vagy képes. Ha az angyalok hisznek benned, te miért ne hinnél magadban? Törekedj, lépj előre, és élvezd a munkád gyümölcsét, amiért megdolgozol.

(via angelwriter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top