nlc.hu
Horoszkóp

Égi szimbólumokkal üzen az őrangyalod

Válassz egy angyali szimbólumot, és ismerd meg a jövőd!

Az őrangyalok sokszor játékos módon próbálnak kapcsolódni az emberekhez. Válassz ki egyet a négy szimbólum közül és tudd meg, hogy melyik üzenet szól neked.

Az őrangyalod sokszor csak éberen figyel, és várja a pillanatot, hogy tudtodra adja, mire ügyelj az életed során. Észrevétlenül terel a helyes döntések, megfelelő emberek felé. Most négy égi szimbólummal üzen: nincs más dolgod, csak alaposan megnézni a négy képet, és kiválasztani, ami egyértelműen hatással van rád.

angyali szimbólumok

Válassz egyet a négy angyali szimbólum közül! / Fotó: Unsplash

1. A korona a választásod

Az őrangyalod szimbolikusan a fejedre helyezi a koronát, így fejezi ki elismerését előtted. Felnőtt, okos és helyes döntéseket hozol, most már teljesen önállóan! Képes vagy megkülönböztetni a hasznos és jó dolgokat az életedben, és figyelmen kívül hagyni a rosszakat. Egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy megtapasztald az élet valódi értelmét, hogy beteljesítsd az életcélodat. A korona egyet jelent a koronacsakrával, a kapcsolódásodat mutatja az univerzumhoz, azaz a spirituális fejlődésedet.

2. A hárfára esett a választásod

Az angyalok csodálatos hangszere gyógyító hatású, nyugtató, finom energiája csupa jót üzen. A harmónia időszaka érkezik az életedbe, a béke és a nyugalom következik a zaklatott évek után. Egy dolgod van csupán: engedd el magad, és élvezd, hogy létezel! Ne érezz miatta lelkifurdalást, ez a lelki béke kapuja, csak engedd át magad rajta. Ha álmodban hárfa jelenik meg, az őrangyalod azt üzeni: légy nyugodt, mindennek megvan a maga ideje és helye – bízz az univerzumban és az angyalokban!

3. A csengő a kiválasztott szimbólum

A csengő két világ határát jelzi, szimbólumként pedig az ébredést jelenti. Elindultál a felébredés, a tisztánlátás, a spiritualitás útján. A csengő hangjának rezgései felpezsdítik az energiát, tudatosítják, hogy valaminek a kezdetéhez érkeztél, de azt is, ha valaminek a végéhez. Ha a csengőt választottad, keresd ezt a szimbólumot az életedben. Megjelenhet az álmaidban, megjelenhet a csengő hangja váratlan helyzetekben. Ilyenkor az angyalod üzen, hogy ideje megtisztítani az életed valamely területét. Keresd meg, mitől kell szabadulnod, milyen blokkot kell feloldanod, hogy helyet adj a fejlődésnek.

4. A kardot választottad

A harcos angyal eszköze ez, Mihály arkangyal kardja. Minden, ami vele kapcsolatos, a küzdelemre utal, ezúttal azért hívtad be őt, hogy segítsen neked. Tele vagy kételyekkel, negatív gondolatokkal, amiket szeretnél leküzdeni. Mihály segíteni fog, de ideje elkezdeni a harcot, ezt pedig neked kell megtenned! Felejtsd el az önbizalomhiányt, higgy benne, hogy elég erős és értékes vagy ahhoz, hogy változtass az életeden. Fogadd el a szeretteid segítségét, viszonozd feléjük, az angyalod pedig az éteren át támogatni fog.

(via angelsteach)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top