nlc.hu
Horoszkóp

A lelki gátak hátráltatnak a fejlődésben is

Számolj le a lelki akadályokkal a horoszkópod szerint!

A tavasz erejével, az ébredő természet energiájával levetkőzheted mindazt, ami hátráltat a továbblépésben.

Hosszabbak a nappalok, a tavaszi napsütés mosolyt csal az arcodra – egyre többször érzed úgy, végre élsz! De nézd meg azt is, mit rejtegetsz a felszín alatt. Mi az, amitől meg kell szabadulnod, amin változtatnod kell ahhoz, hogy igazán boldog lehess.

boldog nő virágmezőn

Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Számos nehéz csomagot cipelsz a lelked mélyén. Erősnek, megtörhetetlennek mutatod magad, így sokszor elfojtod a problémáidat, ne látszódjon rajtad a gyötrődés. Hatalmas szíved van, de a sok elásott probléma megakadályozza, hogy közel kerülj egyes emberekhez. Határozd el magad, és használd a tavaszt ezeknek a gátaknak az elsöprésére. Családi-, baráti- és párkapcsolatodra is jó hatással lesz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mindenkinek vannak mérgező kapcsolatai. A kérdés az, mennyire van hatással az életükre. Te egyszerű, jól működő életre törekszel, egészségre minden téren, a negatív emberi kapcsolatok nagyon is hátráltatnak. Ideje szembenézni velük, és a saját épségedet szem előtt tartva leépíteni azokat. Amint megszabadulsz az energiavámpíroktól, könnyebbnek érzed magad, és gyorsabban haladsz a céljaid felé.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hagyj fel a rossz szokásaiddal, az egészségtelen életmóddal a tavaszi nagytakarítás erejével! Vedd végig, mitől érzed rosszul magad. Az éjszakába nyúló sorozatnézés, titokban elszívott cigik, vagy a soha el nem kezdett edzéstervek. Tökéletesen tisztában vagy vele, hogy mit csinálnál másképp, ideje rávenni magad. Képes vagy rá, és sokkal erősebb, határozott leszel az elért sikerek által.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Kimerültnek érzed magad, és bármennyire élveznéd az életet, egyre kevesebb dologban találsz örömet. A munkád túl sokat vesz ki belőled, a kapcsolataid is leszívják az energiádat. Önmagadban is kételkedsz – hol van a szenvedélyes, energikus Skorpió? Állíts fel egy sorrendet, mi most a legfontosabb. Kezdd azzal a változást, és haladj végig, hogy ismét igazán élvezni tudd az életet.

(via bustle)

Ezt olvastad már?

Engedd útjára a sírást!

Ez is érdekelhet vidám nő nézi magát a tükörben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top