Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. szeptember 30. – október 6. – Ez egy meglehetősen változatos hét lesz

Október első hete igencsak változatosnak ígérkezik. Több érezhető esemény történik ugyanis, hiszen jegyet vált a Merkúr és a Mars is. Előbbi a Skorpióba lép, míg utóbbi a Mérleg jelében folytatta égi útját. Vajon mi mindent hoznak ezek a változások? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Kifejezetten izgalmasnak ígérkezik október első hete. Csütörtökön a Merkúr a Skorpióba lép, míg pénteken a Mars a Mérlegben folytatja útját. Előbbi meggondolatlan, hirtelen és agresszív kommunikációt is jelez, szóval érdemes erre nagyon odafigyelni, ha nem szeretnél ellenségeket gyűjteni magadnak. Utóbbi ugyanakkor segít megérteni és harmóniába hozni a nagy akaratot, és persze meggondoltabbá is tesz egyben. Mi minden vár ezen a héten a csillagjegyekre? A heti horoszkópból minden lényeges eseményre felkészülhetsz.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként fejtörést okoz neked szeptember utolsó napja. Ez egy fura előérzet, ami a pénztárcádat érinti. Csak a csütörtöki bolygójegyváltás szimbolizál változást, ami arra késztet, hogy átgondold a kiadásaidat. Hirtelen több lesz a költséged, vagy másfajta kiadásaid adódnak. Erre fel kell készülnöd. Például úgy, hogy tartalékot képzel, vagy nem költöd el az utolsó filléredet is. Pénteken bolygód, a Mars a Mérlegbe lép, ami szerelmi civódást mutat. Szerencsére a hétvégéd sokkal békésebbnek ígérkezik.

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként azzal búcsúzik a szeptember, illetve kezdődik a heted, hogy valaki alaposan felbosszant. Értetlenkedésével lassít téged, ami kihozhat a sodrodból. Persze csak akkor, ha hagyod. Inkább ne engedd… Csütörtökön Merkúr, a hírvivő jegyet vált, és érdekes, fontos híreket hoz neked. De vigyázz, mert van köztük álhír, pletyka is! Mielőtt döntenél, járj utána, vagy várj néhány napot! Hétvégén elemedben leszel. Legyőzhetetlenül erősnek fogod érezni magadat fizikai, lelki és szellemi értelemben egyaránt…

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként a hét elején koncentrálj a munkádra, és semmiképp se vidd be a magánéletedet a munkahelyedre. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint, ha most jól teljesítesz, hamarosan elismerésben részesülsz. Csütörtökön bolygód, a Merkúr a Skorpióba lépve továbbra is a munka prioritását szorgalmazza. Pénteken a Mars a Mérlegbe lépve visszaadja az életkedvedet, és segít az egyensúly megtalálásában és megtartásában. Mindezt hétvégén megünnepelheted a pároddal, a barátaiddal, vagy a családoddal.

A Mars a Mérlegbe lép a héten (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként kitűnő hangulatban indul a heted. Tökéletesen működnek ugyanis a megérzéseid, használd is őket. Csütörtökön a Merkúr jegyet vált, és innentől kreativitással ajándékoz meg. December elejéig hihetetlen ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek pozitív változásokat generálnak. Pénteken a Mars belép az otthonodba, és felkavarhatja a családi békét. A Mars sok energia, ami nagytakarításra, rendrakásra, lakásfelújításra a legalkalmasabb. A hétvége legyen a szerelemé! Fókuszálj a párodra, legyetek minél többet kettesben.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként a Mérleg havában ezen a héten lesz a legnagyobb kihívás a helyes mérték megtalálása. A bolygók folyamatosan azt tesztelik, hogy időben észreveszed-e a kibillenést. Ez most elsősorban a magánélet és a munka egyensúlyát érinti érzékenyen. Sosem volt fontosabb, hogy valakivel meg tudd mindezt beszélni. Merkúr, a kommunikáció bolygója csütörtöktől azt javasolja, hogy családon belül keresd a megértő füleket. Hétvégén az egészséged megőrzése legyen a főprogram. A hűvösebb idő új étrendet igényel.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként izgalmas változások várnak rád ezen a héten. Bolygód, a Merkúr csütörtökön átlép a Skorpióba, és innentől merészebben mered kimondani a véleményedet. Ez igencsak meglepi és/vagy megosztja a környezetedet. Pénteken a Mars kilép a Szűzből, ami elvileg azt jelenti, hogy csökken az energiaszinted, gyakorlatilag már nem leszel türelmetlen, ingerlékeny, elégedetlen, és nő a szociális érzékenységed is. Október első hétvégéjén megszáll a béke és a nyugalom, így feltöltődhetsz, felkészülhetsz a következő hétre.

A Merkúr is jegyet vált… (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként az „Amit elveszítesz a vámon, megnyered a réven” elve érvényesül ezen a héten. Csütörtökön a Merkúr kilép a Mérlegből, pénteken Mars belép a Mérlegbe. Előbbi a beszédstílusodat élesíti: jóval pontosabban és konkrétabban fogalmazol vállalva a konfliktust, utóbbi növeli az energiaszintedet. Szokatlanul erős, de nem erőszakos leszel. Te egyszerűen képtelen vagy erőszakos lenni, maximum követelőző. Mérlegelhetsz: van választásod. A hétvégét töltsd a családoddal, és szedd rendbe a szobádat, a ruháidat!

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként ezen a héten két fontos égi esemény közvetlenül hat rád. Csütörtökön a Merkúr belép a Skorpióba, ami jó hír, de óvatosságra int. Bátran fogsz beszélni, és hajlamos leszel gyors következtetést levonni. Kritikus szókimondásoddal több ellenséget szerezhetsz. Bölcsebb lenne ezt elkerülni. Pénteken bolygód, a Mars átlép a Mérlegbe. Ettől érzékenyebbé válsz, és talán előbb észreveszed, ha a stílusoddal megbántanál valakit. Hétvégén kirándulj a természetbe, és ölelgess fákat – javasolja a Bak Hold.

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként úgy tűnik, védve vagy mindattól a változástól, ami a többieket megviseli vagy lelkesíti. Kívülről nézheted, hogy az emberek milyen hullámvasúton ülnek. Ez tanulságos lehet, ha felismered bennük a saját késztetéseidet. Ne aggódj, mindez nem jelent közönyt, csupán azt, hogy hatékonyabb segítséget tudsz nyújtani, ha nem vonódsz be. Mindazonáltal a saját ügyeid élvezzenek előnyt, mert ha folyton másokat mentesz meg, előbb-utóbb téged is meg kell menteni. És ez cseppet sem vonzó jövőkép. Ugye?

Változatos hétre számíthatnak a csillagjegyek (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként ne lepődj meg, ha október első napjaiban az újratervezés lép életbe nálad. Több bolygó szerint át fogod értékelni a jövőről alkotott elképzeléseidet. Előfordulhat, hogy változik a főnököd személye, vagy a te pozíciód, esetleg a csapatod besorolása. Ezek nem jelentnek azonnali változást, de felfordulást, elbizonytalanodást biztosan. A stresszt okosan kell kezelned. Először az a dolgod, hogy felismerd, van-e hatásod az eseményekre, és csak akkor törd a fejed, ha a válasz igen! Hétvégén mindezt ki kell heverned…

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként mintha valami impregnálóval lennél bevonva, úgy peregnek le rólad a provokációk. Védelem alatt állsz, vedd észre, és értékeld! Ezen a héten két bolygó vigyáz rád, de helyetted nem tehetnek semmit. A konfliktus elől csak akkor tudsz kitérni, ha éber vagy. Közben elengedhetetlen a helyes kommunikáció: kérdezz, hogy jól érted-e! A másik fél ekkor észreveheti, hogy nem jó stílust választott, és finomíthat a helyzeten. Ha nem, állj fel, és gyere el onnan! A hétvége pihenésre való. Pihenj mindenképpen.

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként az a fránya pénz már megint bosszant. Azt hitted, végre hátradőlhetsz, mert megtaláltad a hőn áhított egyensúlyt. De ezen a héten két bolygó jegyváltása azt jelzi, hogy ez egy folyamatos meló. Adódhatnak váratlan kiadásaid, amelyek miatt veszni látszik valami, amit nagyon szerettél volna megvenni. Nem kell teljesen lemondanod róla, bár lehet, hogy most valami olcsóbb verziót engedhetsz meg magadnak. Fontos, hogy közben ne sajnáld magad, mert az lehúzó energia lenne. A hétvégét szenteld a hobbidnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top