Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. november 18–24. – Ez egy meglehetősen mozgalmas hét

November harmadik hete a horoszkóp szerint igencsak mozgalmasnak látszik. A Mars a Skorpió jelébe lép, a Merkúr végre elindul előre, és megkezdődik a Nyilas hava is. Mindez pedig igencsak érezhető változásokat okoz a csillagjegyek életében.

November harmadik hetében jelentős változásokra számíthatnak a csillagjegyek. Kedden a Mars saját jelébe, a Skorpióba lép, amivel igencsak felpörgeti az energiákat. Szerdán a Merkúr a retrográd mozgását végre befejezi, és újra elindul előre a Skorpió jelében. Pénteken pedig a Nap lép ki a Skorpióból, és a Nyilasban folytatja útját. És akkor még nem is beszéltünk a csodálatosnak és egyben nehéznek is ígérkező vasárnapról… S hogy mi mindent hoznak ezek a változások a te életedben? Hogyan alakul ez az újabb novemberi hét? A heti horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket. Most is érdemes megfogadni a javaslatokat.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként több téma változik az életedben egy héten belül. Kedden bolygód, a Mars végre átlép a Skorpióba, amitől ismét magabiztosabbnak érezheted magad. Azonban a kiadásaidra ügyelned kell, a józan ész csökkentheti a költségeidet. Szerdán a Merkúr elindul előre, ami javítja a kommunikációt, nem lesz ugyan még tökéletes, de javulni fog. Pénteken a Nap átlép a Nyilasba, ami feldob, fellelkesít téged. A hétvégéd felemásnak ígérkezik: szombaton párkapcsolati feszültségek, vasárnap jövőddel kapcsolatos tervek látszanak.

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként még nem lehet előre tudni, pontosan milyen hatással lesz rád és a párkapcsolatodra, hogy a Mars kedden jegyet vált. Szerelmet és konfliktust is hozhat. Vagy vonzó, vagy idegesítő emberrel való találkozást ígér. Kedvező égi hír, hogy Merkúr, a kommunikáció bolygója szerdán befejezi három hete retrográd mozgását, és végre elindul előre. Ettől gördülékenyebben tudod kifejezni magad. Hétvégén vigyázz az egészségedre és a párkapcsolatodra egyaránt. Utóbbiban tartózkodnod kell a heves reakcióktól.

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként ezen a héten négy nagy égi esemény lesz, amiből kettő közvetlenül érint téged. Szerdán bolygód, a Merkúr három heti hátráló mozgás után végre elindul előre, amitől könnyebbnek fogod érezni magad. Fellélegezhetsz, és véget vethetsz az egy helyben toporgásnak. A másik nagyszerű hír számodra, hogy pénteken a Nap belép a Nyilasba, ami izgalmas ismeretséget hoz egy hónapon belül. Hétvégén a Vénusz–Jupiter-együttállás szerencsés találkozást szimbolizál. Hogy mitől szerencsés és mennyire, az a nyitottságodtól is függ…

Érezhető változásokat hoz november harmadik hete a csillagjegyeknek (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként inspirálóan hat rád, hogy kedden a Mars belép a Skorpióba. Mindaz, ami eddig kétséges volt, most egyértelművé válik. Vége a bizonytalanságnak és a döntésképtelenségnek. Fel leszel dobva, és jön a kellő ötlet. Életkedved és lelkesedésed teljesen érthető és jogos, de a gyerekeiddel való kapcsolatod is sokat javul. Ha nincs még gyermeked, de szeretnél, erre remek esély nyílik innentől. A hétvégéd akkor lesz jó hangulatú, ha békéltetően lépsz fel családi és/vagy szerelmi ügyben. Neked ez testhezálló.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként igencsak próbára tesznek ezen a héten a szüleid, a rokonok. A Mars kedden vált jegyet, ami családon belüli konfliktust jelez. Őrizd meg a higgadtságodat, és ezzel sokat tehetsz a béke megőrzéséért. Jutalomnak is felfoghatod, hogy pénteken a Nap belép a Nyilasba, mert ez lelkesítő hatással lesz rád. Általa visszanyered az életkedvedet és az optimizmusodat. Erre rímel a vasárnapi Vénusz–Jupiter-együttállás, ami szerencsés fordulatot hoz, mivel a Vénusz a kis, a Jupiter a nagy szerencse bolygója…

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként ennek a hétnek a sikere egyértelműen a jól megválasztott szavakon és a stílusodon múlik. Te alapvetően ügyelsz rá, hogyan fogalmazol. Azonban most még körültekintőbbnek kell lenned. Akkor is meg kell őrizned az intelligens stílusodat, ha otromba, nyers emberrel akad dolgod. Mindez a hét elején még ujjgyakorlat számodra, ám a hétvégén egy dupla bolygószembenállás komoly kihívásnak tűnik. Nemcsak a kommunikációban, a közlekedésben is. Szóval legyél óvatos az utakon, nehogy baleset érjen.

Kedden a Mars a Skorpió jelébe lép (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként megkönnyebbülsz, hogy a Mars kilép a Mérlegből kedden. Ezzel vége annak a feszült és ingerlékeny időszaknak, ami pár hete megkeserítette az életedet. Továbbra sem számíthatsz eseménytelen napokra, de elsősorban a pénzügyeid terén kedvező folyamatokat jeleznek a bolygók. Olyan pénz érkezik, amiről lassan lemondtál. Amikor megkapod, örömödben rád tör a költekezhetnék. Különösen hétvégén veszélyes ez. Egy dupla bolygószembenállás (Hold–Uránusz, Mars–Uránusz) önmérsékletre és önfegyelemre int most téged…

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként lassan két éve várod, hogy a Mars a Skorpióba lépjen. Kedden megtörténik, ami valóban kitűnő hír. Visszanyered az erődet és a regenerálódó-képességedet. De legyél észnél, mert a hosszú „böjt” után erőszakossá válhatsz. Szerencsére a Merkúr, a kommunikáció bolygója háromheti hátrálást követően szerdán elindul előre, innentől egyszerűbb egyenesen beszélni. Pénteken a Nap kilép a Skorpióból, véget ér a te hónapod. De nem ez jelenti az igazi kihívást, hanem a vasárnapi dupla bolygószembenállás, ami párkapcsolati ribilliót jelez…

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként lesz okod az ünneplésre ezen a héten. Közeleg a születésnapod, amitől egyre izgatottabb és türelmetlenebb lehetsz. Ne sürgesd az időt, minden nap tartogat szépséget, ha észreveszed. Pénteken a Nap belép a Nyilasba, és ezzel elindul a te hónapod. De az igazi égi ajándékot vasárnap kapod meg, amikor együtt áll a Vénusz, a kis szerencse, és a Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Nyilasban. Ettől szó szerint és átvitt értelemben egyaránt szerencsésnek érzed magadat. Az a kérdés, mire fordítod ezt…

A vasárnap nagyon szerencsés lehet a Jupiternek és a Vénusznak köszönhetően (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként úgy tűnik, véget ér egy nehéz időszak, ami munkahelyi rivalizálástól volt rendkívül terhelt. Nem véletlenül érzed magadat iszonyatosan fáradtnak. Kedden a Mars jegyet vált, és megnyugodhatsz. Szerdán a Merkúr elindul előre, ami elősegíti a kommunikációt. Innentől nem kell küszködni régi ügyekkel, hanem előre lehet nézni. Pénteken a Nap belép a Nyilasba, és egyre erősebb karácsonyi hangulatba hoz téged, holott még az advent sem kezdődött el. Persze, a díszeket máris előszedheted, és átnézheted, mi fel használható idén.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként jobban tennéd, ha valóban tisztelnéd a felettesedet. Keddtől a Mars konfliktusokkal teli időszakot nyit, ami hónapokra megnehezíti a dolgodat. Saját magadnak megkönnyítheted a munkát, ha törekszel az együttműködésre. Szerdától egyszerűbb lesz ez, mert a Merkúr végre elindul előre. Pénteken a Nap átlép a Nyilasba, ideje szövetségeseket gyűjtened. Vasárnap lesz egy Vénusz—Jupiter-együttállás, ami garantálja a szerencsés fordulatot. Ez az egész hétvégédet megfényesíti, sőt tesztelheted Fortunát, ha kedved tartja.

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként szuper hír a te szempontodból, hogy kedden a Mars a Skorpióba lép. Innentől főnixmadárként támadhatsz fel. Visszanyered a lelkesedésedet, és ismét tele leszel tervekkel. Szükséged is lesz rá, hiszen pénteken a Nap belép a Nyilasba, és innentől még több munka vár rád. Jobban kell koncentrálnod, ha nem szeretnél hibázni. A hétvégéd felemás lesz, ugyanis szombaton két kritikus fényszög kritikussá teszi a pénzügyeidet. Vasárnap a közlekedésben kell óvatosnak lenned, mert balesetveszély lehetőségét mutatják a bolygók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top