nlc.hu
Horoszkóp
Feszült energiák: a Mars a Mérleg jegyébe lépett

Feszült energiák: a Mars a Mérleg jegyébe lépett

A Mars az erő jelölője az asztrológiában. Attól függően, hogy hol helyezkedik el a képletben, az egyén úgy tudja a legoptimálisabban használni az erejét.

Augusztus 27-én a békére törekvő Mérleg jegyébe lépett az erőt sugárzó Mars.

A Mars jelképezi az agresszivitást, a haragot, a versenyszellemet és a bátorságot. A Mars rangját veszti a Mérlegben, ebben a Vénusz uralta jegyben, emiatt a következő időszakban ezek a késztetések elfojtva, kerülő úton jelenhetnek csak meg. A Mérleg pedig az igazság jegye is, így mégiscsak hozhat majd dühös fellángolásokat, amikor valamit igazságtalannak érzünk – írja az astronet.hu.

Mars a és Mérleg jegyében

Fotó: Getty Images

Fejlődhet a párkapcsolat

Amíg a Mars a Mérleg jegyében tartózkodik, sokat fejlődhet a párkapcsolati kommunikáció. Megértésre, a szeretet tiszta kifejezésére kell törekednünk. Bár a Mars közvetlen, aktív energiája felhígul, miközben a békés Mérleg jegyében jár, ez a tranzit nagy előnyöket is hozhat, ha kihasználjuk ezek előnyeit.

Új szövetségek köttethetnek

A Mérleg-Mars tranzitja alatt hidak épülnek az emberek között. Ilyenkor különösen tisztában vagyunk az életünkben fennálló kapcsolatokkal – mi működik, mi nem, és milyen messzire vezethetnek minket. A düh és a viták csökkennek a tranzit során, mert inkább a nyugodt és szeretetteljes partnerségek létrehozására koncentrálunk.

A Mars hihetetlenül dinamikus és energikus. Cselekvésre késztet, de ami még fontosabb, el is érhetjük a kitűzött célokat. Mindenképpen érdemes kihasználni a Mérleg-Mars tranzit adta alkalmat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top