nlc.hu
Horoszkóp

Támogató csillagjegyek

Ez a két csillagjegy igazi hátország a párja számára

Párjuk mindenben számíthat rájuk, valódi háttérországot biztosítanak neki.

Skorpió

A Skorpió legfőbb értéke a hűség és a becsület, s ebből ő sosem enged. Ez az érzékeny és érzelmes csillagjegy nagyon különleges és elkötelezett partner. Ugyanakkor, ha azt érzi, hogy párja csak kihasználja őt, tiszteletlen vele, nagyon bizalmatlanná válik. Az árulást, a megcsalást sosem bocsátja meg, és sosem felejti el. Nem könnyű a bizalmába férkőzni, de ha úgy érzi, megbízhat a szerelmében, mindent megtesz érte, hogy támogassa, segítse őt. Következetes és erős bástyaként áll a háttérben, akire mindenben lehet számítani.

Csillagjegyek és a tabil kapcsolat

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Rák

A Rák talán mind közül a leggondoskodóbb csillagjegy. Veleszületett képessége a figyelem, a támogatás, a szeretet, a segítőkészség, az empátia. S ő tűzön-vízen át óvja a társát, a gyerekeit, a családját. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldognak láthassa a szeretteit. A végsőkig hűséges és elkötelezett, nagyon ragaszkodó típus, aki vakon követi a párját. De természetesen viszonzást is vár a szeretetért, amit ad. Nagyon fontos számára az érzelmi biztonság, s ha nem kapja meg a párjától, nagyon mélyen csalódhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top