nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. november 14-20. – Tágítsd látókörödet!

Az idei kemény Skorpió-szezon a vége felé közeledik, lehet, hogy nehéz napokat hozott. Ne add fel a reményt, remélhetőleg lassan fellélegezhetünk egy kicsit…

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ne fáraszd magad kételyekkel, feleslegesen pazarolnád erre intellektuális erődet. Inkább fordítsd ezt arra, hogy valami új dolgot sajátítasz el, koncentrálj tanulmányaidra. Bármilyen irányba tágítod is a látókörödet, az hosszú távon mindenképp jól fog jönni. Ha nincs más, az is megteszi, ha belefogsz egy új könyv olvasásába…

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Optimistábban láthatod a világot, és ha sikerül, őrizd egész héten át ezt a látásmódot, nézd a helyzeteket pozitív szemszögből! Kerüld a stressz bármely kiváltó okát, de ha már késő bánat, akkor ne légy rest és vesd be valamelyik stresszoldó praktikádat. Meglátásaidat és javaslataidat körültekintően vezesd fel, semmiképp ne akard rátukmálni hallgatóidra véleményedet. Érdemes keresni a megfelelő egyensúlyt a rád jellemző precíz munka és a pihenés között.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Tágítsd látásmódodat, olvass el minden újdonságot, fordíts energiát új információk megszerzésére. Felfedező éned kerülhet előtérbe, támogasd ezt minden tőled telhető módon. Lehetséges, hogy nem lesz mindig könnyű dolgod, különösen, ha nem intellektuális ismeretről, hanem mások mélyebb megismeréséről és megértéséről van szó. Tudásodat érdemes megosztani a többiekkel, de csak ha nem válsz tőle okostojássá…

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Adj magadnak elég mozgásteret, a merev korlátok akadályozhatják terveid megvalósítását. Kreatív energiáidnak szükségük van elég hatókörre, beszorítva nem tudnak kiteljesedni és így te sem fogod magad jól érezni a bőrödben. Szánj időt a héten olyan tevékenységre, melynek során végig tudod gondolni folyó ügyeidet. Lehetőséged lehet megváltozni szokásaidat, igyekezz minden lehetőséget kihasználni.

Nő távcsővel a természetben

Messzire látva (fotó: Unsplash)

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Új és izgalmas kalandok várhatnak az élet bármely területén. Még mindig akadhat lehetőség, hogy belevágj valamibe, amit eddig nem próbáltál és izgatja a fantáziád. Ha túlságosan megterhelő volt az elmúlt időszak, szervezz valamilyen pihentető programot a hétre, valószínűleg örömmel fognak hozzád csatlakozni. Lehet ez egyszerű dolog, nem kell plusz költségekbe verned magad. Ne csak a megjelenésedre ügyelj, hanem pozitív lelkiállapotodra is.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Időszerű lehet néhány változtatás, legyen szó otthonod szépítéséről vagy életed egyéb területéről. Bármilyen újításba vágsz, sok dolgod akad majd vele, de megéri, mert kicsit új élet is kezdődik ezzel. Igyekezz könnyedén venni a változásokat, még ha nehézséget is hoznak. A megszokások embere lehetsz, ami kétségkívül növeli a termelékenységedet, de jó lenne tágítani kicsit a látókörödet. Fontos, hogy add meg magadnak a pihenés és lazulás lehetőségét is a héten, ünnepeld meg a jól végzett munkát.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ne félj kísérletezni a különböző forgatókönyvekkel, hogy rálelj a tökéletes megoldásra. Ha több lehetőségre vágysz szakmai életedben, akkor körül kéne nézned, milyen lehetőségek adódnak arra, hogy továbbképezd magad, bővíts tudástáradat és szélesítsd látókörödet. Új érdeklődési körök is felmerülhetnek. Tölts időt olyan emberek társaságában, akikkel hosszasan beszélgethetsz és akikkel érdemes is beszélgetni…

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Dolgozz ki megfelelő takarékossági stratégiát, ha eddig nem tetted volna meg. Néha hajlamos lehetsz a túlköltekezésre, ezt most mindenképp el kéne kerülni. Ettől még élvezheted munkád gyümölcsét, de csak józanul, megfontoltan… Egy kis önmagadra való figyelem megerősítheti önértékelésedet és ez rögtön nagyságrendekkel emeli majd kisugárzásod erejét is. Használj egyszerű és egyértelmű nyelvezetet, nehogy félreértsen valaki.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Hamarosan beköszönt a te időszakod, érdemes felkészülten várni. Fedezd fel, mik az erősségeid, de azt is, hogy hol van esetleg valami hiány, ahol a felfedezett űrt betölthetnéd. Találkozhatsz olyanokkal, akikre érdemes hallgatni, akik megoszthatnak veled pár bölcsességmorzsát. Sugárzó optimizmusod átsegít a nehéz helyzeteken. Ne félj megmutatni másoknak gyengédebb oldaladat, ezzel könnyebb lesz közös szálakat megpendíteni érzelmi húrjaitokon.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Új, izgalmas témák merülhetnek fel, melyeket érdemes lenne tanulmányoznod, különösen azokra a részekre koncentrálva, melyekben meglátod a számodra előrevivő részeket. Gyűjtsd a tudásmorzsákat és ha most még korainak is érzed, hogy megoszd másokkal, nagyobb és teljesebb rálátást adhatnak neked aktuális dolgaidra. Adj teret képzelőerődnek – lehet, hogy keményen és szigorú rendben dolgozol, de attól még a múzsa homlokon csókolhat!

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Másokat is érdekelhet a mondandód, így lehet, hogy érdemes megosztanod eddigi tapasztalataidat és felhalmozott tudásodat – különösen, ha ezt színesen és élvezetesen tudod előadni. Ez nemcsak arra jó, hogy benned is könnyebben rendszerbe állnak össze az információdarabkák, hanem arra is, hogy kapcsolataidat megszilárdítsd. Ha ennek jegyében társasági programot szervezel, légy tekintettel a résztvevők igényeire, így mindenki elégedett lesz.

Nők színes kabátokban

Összefogva (fotó: Unsplash)

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Te aztán sosem álltál a bölcsesség befogadásának útjába, így, ha most bármilyen lehetőség adódik, szedegesd össze az információkat, tágítsd látásmódodat. Optimista és bizakodó hangulatba kerülhetsz és ez segíthet abban, hogy mély tudásodat könnyedebben oszd meg a többiekkel. Ez karriered alakulásában is jól jöhet, légy magabiztos! Az életed egyik terén megélt sikerek erejét transzformáld át minden másba is, kösd be oda az áramló energiát, ahol gyengébbnek érzed magad!

Ez is érdekelhet Birtokló csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top