nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. november 16-22. – Mit erősíthet bennünk a Hold a napokban?

Érdemes figyelemmel kísérni a Hold változásait, mert rányomja bélyegét mindennapjainkra, segítheti vagy hátráltathatja egyes tevékenységeinket, illetve azok hatását gyengítheti vagy erősítheti.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 16.

A Hold: fogy
Kel/Nyugszik: 22:52/13:19
Jegy: Oroszlán
Kedvező: méregtelenítés, fogyókúra, hajvágás.

Ha csak egy kicsit is kisüt a Nap, menj ki egy kicsit, szívj friss levegőt és élvezd a novemberi napsugarakat. Ideális lesz ez a nap arra, hogy találkozz barátaiddal. Bár még messze a hétvége, legalább egy esti rövidebb programot szervezz meg. Maradjatok békés közös témáknál, érdemes most még csírájában elfojtani a veszekedésnek még a lehetőségét is. Azért, hogy még nyugodtabb legyen az estéd, fejezd be megkezdett feladataidat, zárd le a nyitott kérdéseket és utána már ne kezdj bele új projektekbe.

CSÜTÖRTÖK – november 17.

A Hold: fogy
Kel/Nyugszik: –/13:39
Jegy: Oroszlán, 2:03-tól Szűz
Kedvező: fák, bokrok ültetése, trágyázás

Mostanra már beindulhat az év végi hajtás, ember legyen a talpán, aki meg tudja őrizni a nyugalmát. Ráadásul ma késztetést érezhetsz, hogy magadra vállalj olyat is, ami nem igazán a te dolgod lenne, különösen akkor, ha egyébként is hajlamos vagy a mártír szerepre. Fontold meg jól, hogy mit bírsz! Bármilyen erős is vagy, mindent nem lehet a hátadra pakolni… Ugyanakkor ez az időszak alkalmat adhat, hogy erősítsük önfegyelmünket és kitartásunkat. Most minél jobban bízunk magunkban, annál nagyobb eséllyel álljuk ki a próbát.

PÉNTEK – november 18.

A Hold: fogy
Kel/Nyugszik: 00:01/13:56
Jegy: Szűz
Kedvező: fák, bokrok ültetése, trágyázás

Érdemes ma kerülni, sőt, ha lehet, megelőzni a negatív lelkiállapotokat. Sajnos, egyik rossz érzés szinte mágnesként vonzza magához a másik rossz érzést, így egy borzasztó érzelmi spirálba keveredhetünk, ami húzna minket lefelé. Vegyük észre és minél hamarabb fogjuk meg, fékezzük meg a folyamatot. Figyeld meg, hogy milyen tevékenység okoz benned pozitív érzelmeket és legalább egy kis időt szánj ma ilyesmire, már egy negyedóra is csodát tehet…

SZOMBAT – november 19.

A Hold: fogy
Kel/Nyugszik: 01:10/14:12
Jegy: Szűz, 11:57-től Mérleg
Kedvező: fogyókúra, méregtelenítés, takarítás, tőosztás, szaporítás

Kérlelhetetlenül hűl az idő, nagyon ügyelj rá, hogy ne fázz fel! Megelőzni sokkal könnyebb ezt a bajt, mint kikúrálni. A fogyó Hold segít megszabadulni mindenfajta nemkívánatos dologtól. Praktikusan a hétvége elejét érdemes egy turbótakarításra szánni. Ha most gyorsan megszabadulunk a kosztól – amiben most a Hold ereje is segít – a hétvége fennmaradó részét csillogó-villogó, rendezett otthonban tölthetjük. Képzeld el, milyen elégedetten dőlhetsz hátra, ha már szombat délre minden házimunkával végzel…

Lány virágos fejdísszel és Holddal

Derűsen és kiegyensúlyozottan (fotó: Unsplash)

VASÁRNAP – november 20.

A Hold: fogy
Kel/Nyugszik: 02:21/14:28
Jegy: Mérleg
Kedvező: szellőztetés, arctisztítás, bőrtisztítás, takarítás, virágültetés

Ma mindenképp szellőztesd át a lakást, függetlenül a külső hőmérséklettől. Ha tegnap nem sikerült kitakarítani, ma is előttünk a remek lehetőség, a fogyó Hold ezt hatékonyabbá teszi. Fémtárgyaink tisztítása is esedékes lehet. Otthonunk szépítésével is érdemes most foglalkozni, nézz körül, hogy lakásod melyik zugára férne rá egy kis csinosítás. Bár ma a nagy családi ebéd ideje van, lehetőleg tartsunk mértéket és ne együk túl magunkat!

HÉTFŐ – november 21.

A Hold: fogy
Kel/Nyugszik: 3:35/14:46
Jegy: Mérleg, 18:16-tól Skorpió
Kedvező: takarítás, méregtelenítés

Érzelmi vihar törhet ránk, és bármilyen előjelű is legyen, átszínezheti egész napunkat. Óvakodjunk a helyzetekre adott hirtelen reakcióktól. Inkább – már amennyire képesek vagyunk rá – józanul gondoljuk végig az egész folyamatot, benne a mi szerepünket is. Csendesítsd le háborgó pszichédet, ha szoktál meditálni, ma mindenképp szánj rá időt. Nyugodt derűvel kapcsolatainkat is könnyebb lesz rendezni, elcsitítani a veszekedéseket, oldani a fennálló feszültségeket.

KEDD – november 22.

A Hold: fogy
Kel/Nyugszik: 4:53/15:07
Jegy: Skorpió
Kedvező: mosás, locsolás, madáritatók feltöltése, szauna, infraszauna
Nem ajánlott: fodrászat

Vedd körül magad valamivel, ami szép, harmonikus, ez segíteni fog idegeid megnyugtatásában. Közeleg az újhold, ez próbára tehet, kibillenthet a harmonikus egyensúlyból. Ne keseredj el, ha ez megtörténik, inkább próbáld elkerülni, hogy súlyosbodjon a helyzet. Minél jobban eltávolodunk a biztos középpontunktól, annál nehezebb lesz visszatalálni az egyensúlyi állapotunkba. De ha sikerül, az közelebb vihet az igazság felismeréséhez, valami fontos belátásához. Lehet, hogy ma esik le a tantusz és végre megértesz valamit, ami eddig homályos volt.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek legnagyobb hiányossága Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top