nlc.hu
Horoszkóp

Szerelem első látásra horoszkóp

Csillagjegyek, akik hisznek a szerelemben első látásra

A szerelem érzése általában hetek, vagy akár hónapok alatt alakul ki, de persze kivételek mindig akadnak, ezeknek a csillagjegyeknek például elég egyetlen töredék másodperc ahhoz, hogy pillangók szálldossanak a gyomrukban.

Lehet, hogy naiv feltételezés, de a következő csillagjegyek szívük minden dobbanásával hisznek abban, hogy első pillantásra is szerelembe lehet esni. Ám azért, mert ízig-vérig romantikusok, kár lenne őket elítélni!

Szerelem első látásra

Fotó: Getty Images/Fabrice LEROUGE

Kos 

Ha a Kos olyannal találkozik, aki felkelti az érdeklődését, azonnal és menthetetlenül képes szerelembe esni. Számára ilyenkor már nincs kiút, minden gondolata csak ekörül forog, és sokszor az sem szegi kedvét, ha az érzései nem kerülnek viszonzásra. Kicsit úgy van vele, hogy az ő szeretete akár két ember számára is elegendő, ezért hajlamos addig ostromolni a plátói szerelmét, amíg az nem viszonozza. (Vagy csúnyán el nem utasítja.) 

Rák 

A Rák számára fontos egy kapcsolatban a közös nevező, épp ezért, ha olyan akad az útjába, akivel sok mindenben hasonlítanak, akkor ő már az esküvői harangokat hallja. Álmodozik arról, hogy romantikus filmekhez illően rabolja el valaki a szívét, és imád olyan jeleneket is megírni fejben, amiket más csak ábrándoknak nevezne. Hiszi, hogy mindenki számára létezik egy tökéletes társ, akivel kiegészítik egymást, az ellentétek vonzását viszont elutasítja. 

Oroszlán 

Nehéz róla elhinni, mert sokszor megközelíthetetlennek tűnik, de az Oroszlán megrögzött romantikus, akiben nagyon gyorsan fellángol a szerelem érzése. Mások talán még fel sem ocsúdtak az első találkozásból, ő már rajongásig képes a kiszemeltjébe belebonyolódni, és ezt nem is igyekszik titkolni. Talán ezért is olyan könnyű viszonozni az érzéseit, mert nagyon emberi  ahogyan ezt az egész kérdéskört kezeli.

Halak 

Ha felütnénk az enciklopédiát a reménytelenül romantikus címszó alatt, a Halak zodiákus képe szerepelne ott. A csillagjegy szülötte ugyanis egyetlen benyomás alapján is képes mély érzelmekbe bocsátkozni, miközben újabb és újabb forgatókönyveket gyárt a fejében arról, hogyan fog a tettek mezejére lépni. Elvakultságában sajnos hajlamos a jeleket félreérteni, de ez sem szegi kedvét, rengeteg energiát képes beleölni abba, hogy felkeltse a másik figyelmét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top