nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek viszonzatlan szerelemmel

Csillagjegyek, akiknek szerelme sosem nyer viszonzást

Nem túl kellemes, de mindig egyoldalú a szerelem.

Nem könnyű, amikor a másik fél nem viszonozza az érzelmeid. A következő csillagjegyek gyakran tapasztalhatnak viszonzatlan szerelmet.

Viszonzatlan szerelem

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok a nyíltan vállalják a flörtölést. Ez a megközelítés azonban azt jelenti, hogy gyakran beleszeretnek abba a rosszfiúba vagy lányba, aki nem egy hosszú távú kapcsolatot keres, hanem inkább egy alkalmit. Az Oroszlánt elkapják az érzelmek, ami aztán nem talál viszonzásra. Ez általában sérti az Oroszlán önértékelését, mivel mindig a barátaik figyelmét és imádatát keresik.

Halak

A Halak csillagjegy szülöttjei nagyon pechesek. A Halak olyan szerelmi érzéseket élnek át, amelyeket nem mindig viszonoznak, mert olyan egyéneket választanak, akik abban az időben nem képesek érzelmi kötődésre.

Ikrek

Az Ikrek gyakran vágyódnak azok után, akik nem viszonozzák a közeledésüket. Nem is választanak túl jól: ez lehet valaki, aki házas, kapcsolatban áll egy másikkal féllel, vagy valaki, aki szerelme elvesztése miatt gyászol. Emiatt találja az Ikrek állandóan olyan helyzetben magát, ahol nem fogják viszonozni az érzelmeiket. Mindig olyan személyt választ, aki épp elérhetetlen.

(Nyitókép: :Daniar Rahmasari/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top