nlc.hu
Horoszkóp

A leginkább összeillő csillagjegyek

Csillagjegyek, akik a legjobban összeillenek

A következő csillagjegypárok megnyerték a szerelmi lottót: ha ők összekerülnek, mindenki irigyelni fogja a kapcsolatukat.

Megvannak azok a párok, akikre egyszerűen csak jó ránézni? Akik jól állnak egymásnak külsőre, kiegészítik egymást belsőleg és a dinamikájukon is látszik, hogy teljesen egy hullámhosszon, harmóniában vannak egymással. Ez az az ideális párkapcsolat, amire mindenkire vágyik, de sajnos csak keveseknek adatik meg az életben. Ezeken a szerelmeken látszik, hogy a csillagokban volt megírva, hogy egymásra fognak találni – nem véletlenül. Valóban az asztrológiában érdemes keresni a választ arra, hogy kik azok, akik annyira összeillenek, hogy abból egy szerelmes dalokat, romantikus történeteket inspiráló románc szülessen. Pont, mint amilyenek az alábbi csillagjegy-párok.

Halak + Szűz

A Halak-Szűz kombináció működik és kész: a bizonyíték rá Cameron Diaz és Benji Madden házassága. A Szűz, mint amilyen Cameron is, kicsit visszafogottabb, és hajlamos arra, hogy elvesszen a gondolataiban, ahogy mindent túlanalizál. A perfekcionizmusát azonban kiegyensúlyozza a Halak nyíltsága: kibillenti őt a kattogásból, és segít neki abban, hogyan érezze jól magát. 

Cameron Diaz és Benji Madden

Fotó: Donato Sardella/Getty Images for REVOLVE

Bika + Skorpió

A Bika – mely uralkodó bolygója a szerelemért és szenvedélyért felelős Vénusz – kifejezetten értékeli a Skorpió érzéki, tüzes személyiségét. (És mi ez, ha nem a fantasztikus szex utánozhatatlan receptje?!) Eközben a Skorpió kifejezetten biztonságban érzi magát a Bikából áradó védelmező energiák ölelésében. Mindketten nagy kanállal szeretik falni az életet, ezért extravagáns, felejthetetlen randik kövezik a kapcsolatuk útját.

Oroszlán + Ikrek

Az Oroszlán biztosítja az energiát és szenvedélyt, amire szükség van egy kapcsolatban, míg az Ikrek hozza a fiatalosságot és játékosságot. Ez a dinamika az, amitől a viszonyuk sosem lesz unalmas, mindig friss és új képes maradni. Miután az Oroszlánok szeretnek a középpontban lenni, az Ikrek pedig imádnak beszélni, tökéletes társai lesznek egymásnak. Hiszen az Ikrek képes elérni, hogy az Oroszlán úgy érezze, igazán látja őt valaki. Cserébe ő türelemmel áll az Ikrekhez, aki teret és lehetőséget kap arra, hogy kifejezze magát.

Rák + Nyilas

A tűz és a víz jegyek általában nem keverednek jól egymással, de a Rák és a Nyilas kivételt képeznek. Tudod, mint a Nem kellesz eléggében: ők egymás kis kivételei. Mert tökéletesen kiegyensúlyozzák egymás tulajdonságait, miközben képesek a legjobbat kihozni a másikból. A Rák érzelmes természete arra inspirálja a Nyilast, hogy lelassítson és nyissa fel jobban a szívét. Míg a Nyilas előhozza a Rák bolondos, jókedvű, játékos énjét.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top