nlc.hu
Horoszkóp

Gőzerővel, a karácsonyra készülő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagy eséllyel már most gőzerővel készülnek a karácsonyra

Még több mint egy hónap van az ünnepig, de vannak, akik máris elkezdték a készülődést. Nézzük, kik ők!

Ikrek

A kereskedelemben már elindult a karácsonyi láz, az üzletek fel vannak díszítve, karácsonyi zene szól…, annak érdekében, hogy minél többet vásároljunk karácsonyig. Az Ikrek impulzív alkat lévén könnyen magába szívja az ünnepi hangulatot, és elkezd gondolkodni a karácsonyi programján, talán még az otthoni ünnepi dekorációját is előveszi szemrevételezésre. A lelkesedése nem biztos, hogy kitart karácsonyig, de ilyenkor november közepe táján fellángol.

Csillagjegyek és a karácsony

(Fotó Getty Images/Yana Iskayeva)

Rák

A Ráknak a karácsony az egyik kedvenc időszaka az évben. Ilyenkor végre vendégül láthatja a szűkebb és tágabb családját, a barátait, mindenkit, akit szeret. Arra vágyik, hogy mindez a lehető legjobban sikerüljön, a legnagyobb szeretetben és harmóniában tudják eltölteni együtt az ünnepi napokat, mindehhez pedig kellőképpen fel kell készülni, így már szervezi az ünnepi menetrendet, hogy mikor ki jön vendégségbe, és az ünnepi menün is gondolkodik.

Szűz

A Szűz maximalista lévén mindenből a legjobbat akarja. A legszuperebb és legtestreszabottabb ajándékokat, a legszebb csomagolást, a legfinomabb karácsonyi ebédet, a legmutatósabb karácsonyfát, és még hosszan sorolhatnánk. Tudja, hogy hosszú a lista és jó szervező lévén időben elkezdi az előkészületeket, tehát máris karácsonyi lázban ég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top