nlc.hu
Horoszkóp

Jövő heti újhold hatása

Ezeknek a csillagjegyeknek új kezdetet hoz a jövő heti újhold

November 23-án Nyilas újhold lesz, ezekre a csillagjegyekre lesz a legnagyobb hatással.

Kos

A Kos egy kicsit elfáradt az utóbbi időben, elvesztette a lendületét, mert nem volt motivációja. A szerdai újhold azonban valami újat hoz az életébe, olyan dolgot, lehet ez egy munka vagy egy kapcsolat is, amibe teljes lelkesedéssel vetheti bele magát, mindez pedig igazán kellemessé teszi számára az év végét.

Az Újhol a Nyilasban

(Fotó: Getty Images/dtokar)

Nyilas

A Nyilas néhány hete már azt érezheti, hogy olyan dolgok térnek vissza az életébe, amikről azt hitte, már lezárta őket. Mindez elkeserítheti, mert úgy tűnhet, mégsem haladt előre. Az újhold azonban világossá teszi a számára, hogy ezek a dolgok csak „elköszönni” tértek vissza, hogy a Nyilas havától kezdve, ami szintén szerdán kezdődik, valóban egy új, sokkal felszabadultabb időszak vehesse kezdetét az életében.

Bak

A Bak két lábbal áll a földön és mindig igyekszik ura lenni a helyzetnek, stratégiákat épít, hogy véghez vihesse a terveit. A jövő heti újhold azonban valami újat mutat a számára, méghozzá azt, hogy nem mindig a tervezett úton lehet eljutni a vágyott dolgok eléréséhez. Ez egy teljesen új felismerés lesz, ami először talán meg is rémíti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top